Meghan Markle, criticată pentru ținuta neadecvată purtată la ceremonia de sărbătorire a aniversării reginei

Meghan Markle a participat weekend-ul trecut la prima ei ceremonie Trooping the Colour, o ceremonia de sărbătorire a aniversării reginei.

Meghan Markle, criticată pentru ținuta neadecvată purtată la ceremonia de sărbătorire a aniversării reginei

Ducesa de Sussex a fost toată un zâmbet, purtând o rochie cu umerii descoperiți, dar care a fost criticată de mulți utilizatori ai contului de socializare Twitter, deoarece look-ul ei a fost considerat „necorespunzător' pentru parada anuală a celebrării aniversării Reginei Elizabeth.

Pe 9 iunie, noua Ducesă de Sussex l-a însoțit pe soțul ei, Prințul Harry, și întreaga familie regală la festivitățile care au avut loc în Londra. Ceremonia reprezintă o tradiție englezească care datează de acum 250 de ani și se manifestă prin marșul trupelor militare cu steagurile în mână, în interioul curții din Palatul Buckingham.

https://www.instagram.com/p/Bj4IoZxjOxu/?tagged=meghanmarkle

Fosta actrița de 36 de ani a purtat la eveniment o rochie roz pal semnată Carolina Herrera, alături de un accesoriu asortat, o pălărie semnată Philip Treacy, un model similar cu cel pe care l-a purtat-o și la primul ei eveniment regal în calitate de Ducesă de Sussex, aniversarea Prințului Charles.

Deși Meghan părea că se simte foarte bine salutând mulțimea din trăsura în care se afla, alături de soțul ei, Prințul Harry și interacționând cu familia regală pe faimosul balcon al Palatului Buckingham, anumite persoane din mediul online nu s-au abținut din a face mai multe comentarii la adresa ducesei spunând că look-ul ei nu era potrivit pentru un eveniment regal.

O rochie cu umerii la vedere nu este un look potrivit pentru ceremonia Trooping the Colour sau pentru oricare ceremonie regală oficială,' a spus unul dintre critici. Sunt de părere că alegerea unei rochii cu umerii descoperiți a fost prea îndrăzneață pentru evenimentul regal al sărbătoririi aniversării Reginei Elizabeth. Cred că ea își dorește foarte mult să rupă anumite bariere?!'

Însă fanii fostei actrițe au sărit imediat în apărarea lui Meghan. Meghan Markle a încălcat protocolul purtând o rochie cu umerii goi. Continuă să faci ceea ce simți tu, Meghan.' Oh, ce-i cu omenirea ? Cu siguranță casa regală a fost extrem de tulburată de prezența a doi umeri descoperiți. Incetați!!' A spus alt fan. Prințesa Americană este un simbol al clasei, frumuseții și al stilului. Noi o iubim pe Meghan Markle,' a adăugat alt fan.

La evenimentul din acest weekend, Ducesa de Cambridge, Camilla Parker-Bowles și Regina au purtat ținute cu mânecă lungă, iar cele trei s-au asortat, toate purtând culoarea bleu la ceremonia Trooping the Colour.

Deși ținuta Ducesei de Sussex încă rămâne să fie dezbătută iar verdictul legat de cât de potrivită a fost alegerea ei încă este așteptat, poate cel mai nou membru al familiei regale o să gasească puțin timp să vorbească despre acest subiect cu regina Elizabeth săptămâna viitoare, când cele două o să participe la primul lor eveniment împreună, în Cheshire.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, obligați să returneze cadourile primite la nuntă

Text: Victoria Lupascu
Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people