Meghan Markle, confuză în ceea ce privește protocolul regal

Se pare că Meghan Markle nu înțelege foarte bine toate regulile impuse de Regina Elisabeta a II-a familiei regale britanice.

Meghan Markle, confuză în ceea ce privește protocolul regal

Viața lui Meghan Markle s-a schimbat complet în ultimele luni. Ea a renunțat la cariera de actriță și, înainte să devină Ducesă de Sussex, a trecut printr-un training special, în care a învățat regulile de etichetă, precum și ce ar trebui să facă în cazul în care ar fi răpită.

Având în vedere angajamentele publice la care a participat deja, Meghan Markle pare că se descurcă aproape perfect, învâțând regulile în timp record. Cu toate acestea, deși fosta actriță este apreciată la fiecare apariție publică pentru postura și comportamentul ei, se pare că Ducesa de Sussex nu înțelege în întregime toate regulile impuse de Regina Elisabeta a II-a.

Potrivit unei surse citate de People, Meghan consideră că anumite reguli sunt greu de înțeles, de exemplu „faptul că Regina preferă ca femeile să poarte rochii și fuste și nu costume cu pantaloni”. Totodată, ea „îl întreabă adesea pe Harry de ce trebuie făcute lucrurile într-un anume fel”. Aceeași sursă a declarat că lui Meghan i se pare frustrant câteodată, dar înțelege că aceasta este noua ei viață și trebuie să se obișnuiască cu asta.

Lui Meghan i se pare totodată dificil să accepte anumite reguli învechite ale monarhiei regale, mai ales că ea are principii și idealuri feministe. „Ea nu-și va dori să fie o prințesă liniștită care să inaugureze spitale sau să taie panglici și atât”, a declarat în urmă cu mai mult timp o sursă apropiată pentru People.

Pentru oricine această tranziție ar fi una dificilă, însă se pare că Meghan a reușit să se integreze rapid în familia regală. Ea este apropiată de Prințul William și Kate Middleton și a fost surprinsă râzând alături de Prințul Charles, Ducesa de Cornwall, dar și alături de Regină. Deși stilul de viață a lui Meghan s-a schimbat radical, Ducesa pare să se descurce perfect până acum.

Citește și:
17 reguli pe care Meghan Markle trebuie să le respecte acum că face parte din Familia Regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people