Meghan Markle a avut o intervenție chirurgicală?

Fotografiile apărute în urma unei ceremonii din Noua Zeelandă o arată pe Meghan Markle în picioarele goale, mai multe persoane observând o cicatrice în dreptul degetului mare al piciorului stâng, care ar indica o intervenție chirurgicală în acea zonă.

Meghan Markle a avut o intervenție chirurgicală?

Meghan Markle a devenit în scurt timp una dintre cele mai cunoscute femei din lume, și subiectul examinării atente de ceilalți oameni. Ținutele sale, modul în care vorbește și se comportă inspiră în fiecare zi sute de titluri în presă, iar acum, se pare că atenția oamenilor din online este atrasă de un aspect foarte specific în legătură cu Ducesa de Sussex.

În ultimul timp, mai multe persoane se întreabă dacă Meghan a apelat la intervenția medicilor pentru a-și ascunde monturile (diformitate a degetului mare al piciorului care formează o proeminență dureroasă și inestetică).

Totul a început cu o fotografie care o arată pe Meghan în picioarele goale în timpul unei ceremonii de întâmpinare, organizată de comunitățile din Noua Zeelandă. Astfel, unele persoane au observat că Ducesa are câteva semne pe piciorul stâng, similare cu cicatricile din urma unei astfel de operații. Kumar Kunasingham, un chirurg ortoped, le-a spus celor de la The Sun că, într-adevăr, cicatricile corespund în totalitate cu cele lăsate de operația pentru îndepărtarea monturilor.

„Deși cicatricea are doar 4-5 cm, acest tip de operație poate fi foarte dureroasă și durează până la trei luni ca persoana în cauză să poată purta tocuri din nou. În 2015, se poate observa că cicatricea era încă rozalie, totuși, a ales să poarte tocuri care nu ating acea zonă. Încălțările ei sunt foarte lejere și îmi imaginez că este un efect al operației”, a afirmat chirurgul, referindu-se la fotografiile cu Meghan Markle din această vară, care au primit numeroase comentarii evidențiind faptul că Ducesa poartă pantofi cu un număr mai mare.

Ortopedul a continuat prin a spune că monturile nu sunt provocate de pantofii cu toc, un mit crezut de majoritatea oamenilor, ci sunt ereditari. La nivelul populației, 25% sunt afectați de această proeminență a piciorului, însă apare mult mai frecvent la femei.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a a invitat-o pe mama lui Meghan Markle să petreacă Crăciunul alături de familia regală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people