Meghan Markle, apariție stylish la Gala 100 Days to Peace

Meghan Markle a renunțat la costumele cu pantaloni pe care le-a purtat în ultima perioadă și a ales să poarte o rochie Jason Wu.

Meghan Markle, apariție stylish la Gala 100 Days to Peace

Meghan Markle a renunțat la costumele cu pantaloni în favoarea unei rochii Jason Wu. Ducesa de Sussex a ales o rochie albastră pentru Gala 100 Days to Peace la care a participat alături de Prințul Harry.

Meghan Markle a atras atenția tuturor în ultimele zile prin costumul Altuzarra purtat la WellChild Awards și rochia sacou purtată la Hamilton săptămâna trecută, însă de data aceasta ea a ales o ținută diferită, la fel de stylish. Ducesa a asortat o pereche de pantofi albaștri Aquazzura și și-a accesorizat ținuta cu un clutch Dior. Ea a renunțat și la cocul lejer cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă, lăsându-și părul desfăcut. Având în vedere toate ținutele purtate de Meghan în ultima perioadă, nu este de mirare că a fost numită cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului!

https://www.instagram.com/p/BnZU7fMhIKX/?tagged=meghanmarkle

Potrivit site-ului evenimentului, Gala 100 Days to Peace marchează ultimele 100 de zile ale Primului Război Mondial. Cei prezenți la eveniment s-au putut bucura de muzica clasică, la eveniment participând Royal Choral Society și Philharmonia Orchestra, care au interpretat opera renumitului compozitor Sir Karl Jenkins.

Sumele strânse în urma acestei ale gale vor fi donate mai multor asociații printre care Help for Heroes, Combat Stress și Heads Together, organizația familiei regale.

https://www.instagram.com/p/BnZrq6VhSGj/?tagged=meghanmarkle

Acesta nu este primul eveniment muzical la care participă Meghan și Prințul Harry. Săptămâna trecută cuplul a participat la un alt spectacol de caritate, Hamilton, unde Ducele de Sussex chiar a cântat pe scenă.

https://www.instagram.com/p/BnZTsGXANf2/?tagged=meghanmarkle

Perioada următoare va fi una mai aglomerată pentru Ducele și Ducesa de Sussex, după ce în luna august s-au bucurat de o vacanță. Cei doi i-au vizitat pe George și Amal Clooney la reședința lor de la Lacul Como, iar Meghan se pare că și-a revăzut prietena, Jessica Mulroney, în Toronto.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au înveselit copiii grav bolnavi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people