Meghan Markle ajută o femeie să-și aleagă ținuta pentru un potențial interviu de angajare

Pentru Meghan Markle, anul 2019 deja a început cu responsabilități importante.

Meghan Markle ajută o femeie să-și aleagă ținuta pentru un potențial interviu de angajare

După anunțul conform căruia Ducesa de Sussex va reprezenta patru organizații diferite, alese în funcție de pasiunile pe care le are, Meghan a vizitat ieri, asociația Smart Works din Londra. Ducesa a vorbit cu un grup de femei, dezbătând importanța colaborării femeilor și susținerii reciproce.

Asociația Smart Works sprijină femeile casnice să-și găsească un loc de muncă, acest proces incluzând chiar și alegerea unei garderobe adecvate. În timpul discursului său inspirațional, Meghan le-a spus femeilor din asociație „Nu este doar acțiunea de a dona haine și de a vedea unde ajung, ci de a face parte din poveștile de succes ale fiecărei femei, nu?”

Meghan a discutat despre importanța donației de haine către organizația carităbilă care ajută femeile să-și găsească ținuta perfectă pentru interviurile la care urmează să aplice. În timpul vizitei sale, Ducesa a ales un outfit potrivit pentru un interviu la care Patsy Wardally, în vârstă de 56 de ani, urmează să participe. În fotografiile apărute, Patsy pare foarte încântată de alegerile Ducesei, care s-a arătat la fel de entuziasmată de rezultatul final.

Meghan a purtat o haină semnată Oscar de la Renta, o rochie de maternitate de la Hatch și pantofi Gianvito Rossi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#duchessofsussex #meghanmarkle outfit today 👍🏼or👎🏼?

O postare distribuită de The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) pe

În această săptămână, Meghan Markle a făcut anunțul oficial că va reprezenta patru organizații de caritate, și anume, Teatrul Național din Londra, care reflectă pasiunea Ducesei pentru artă, Asociația Universităților din Commonwealth (lupta pentru accesul la educație), Mayhew (ajutorul oferit animalelor) și Smart Works (sprijin pentru femei).

Citește și:
Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

Foto: Twitter, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people