Meghan Markle acuză familia regală de rasism în interviul cu Oprah Winfrey

Meghan Markle acuză familia regală de rasism, dezvăluind că au existat îngrijorări despre culoarea copilului ei, în interviul exploziv acordat împreună cu Prințul Harry lui Oprah Winfrey.

Meghan Markle acuză familia regală de rasism în interviul cu Oprah Winfrey

Meghan Markle acuză familia regală de rasism, dezvăluind în interviul acordat lui Oprah Winfrey alături de Prințul Harry că la palat au avut loc discuții despre ce culoare ar fi urmat să aibă copilul ei. Ca urmare a atmosferei ostile, Meghan a dezvăluit și faptul că s-a gândit la suicid în timp ce era însărcinată cu primul său copil, Archie.

În interviul care durează două ore, Meghan Markle acuză Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie, și spune că faptul că micuțul nu are un titlu regal se datorează chiar acestui lucru. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale.

De asemenea, se pare că nimeni din familia regală nu ar fi sărit în apărarea ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei. Meghan Markle a mărturisit că s-a simțit neprotejată, dar și subminată de familia regală, care a ignorat în repetate rânduri cererile ei de ajutor și a descurajat-o să iasă din casă.

Meghan Markle acuză palatul de rasism în contextul în care ea însăși este birasială. Discuțiile despre culoarea fiului ei ar fi ajuns la ea prin intermediul lui Harry, mai ales dat fiind că familia regală i-a anunțat pe cei doi că fiul lor nu va beneficia de securitate.

„Ideea că fiul nostru nu ar fi în siguranță, și ideea că primul membru de culoare al acestei familii nu va avea titluri de care se bucură ceilalți copii… cealaltă parte a acestei conversații este despre cum există o convenție. Când ești nepotul unui monarh, deci când tatăl lui Harry va deveni rege, Archie și viitorul nostru copil vor deveni prinț sau prințesă.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dezvăluirile lui Meghan Markle au venit ca un răspuns la întrebarea lui Winfrey despre faptul că ea însăși este birasială și americancă, dar și despre divorțul prin care a trecut înainte de a începe relația cu Harry. Oricum, Meghan Markle acuză membrii familiei (fără să îi numească) de rasism în condițiile în care a fost primită cu brațele deschise în familie, dar tonul conversațiilor a început să se schimbe imediat ce a anunțat că este însărcinată.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela' creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video