Meghan Markle are accent britanic?

Meghan Markle și-a acceptat complet noul statut de membră a familiei regale de când s-a căsătorit cu Prințul Harry în luna mai al acestui an.

Meghan Markle are accent britanic?

Dar oare Ducesa de Sussex este prea confortabilă cu acest nou titlu? Spunem asta pentru că recent a fost scos la iveală un video din data de 14 iunie care o arată pe Meghan în timp ce vorbește cu un accent britanic la primul ei eveniment neînsoțită de Prințul Harry. La acel eveniment nu a fost complet singură deoarece a fost împreună cu Regina Elisabeta a II-a.

Acest video o arată pe Meghan cum își întâmpină fanii la ceremonia de deschidere pentru Mersey Gateway Bridge. La prima vedere, totul pare să decurgă în mod normal, Meghan poartă o ținută Givenchy, părul îi este coafat în stilul ei devenit deja caracteristic, având cărare pe mijloc, își salută fanii cu încredere, iar dintr-o dată pare că are un accent britanic.

https://twitter.com/elzeiny99/status/1007242986248396801

Utilizatorii de Twitter au arătat faptul că au reacții împărțite în legătură cu acest video. Unii dintre aceștia aud pur și simplu o îmbunătățire la nivelul tonului pe care îl are Meghan, în timp ce alți utilizatori pretind faptul că accentul a ajuns să fie asemănător cu cel al familiei Weasley. Acest lucru este evident mai ales în momentul în care spune „Mulțumesc, chiar apreciez asta', la începutul clipului.

Fie că are un accent britanic sau nu, Meghan Markle a dat de-a lungul timpului dovadă de eleganță și rafinament datorită atitudinii pe care o are.

Citește și:
De ce sunt atât de diferite primele luni ale lui Kate Middleton și Meghan Markle în familia regală față de cele ale Prințesei Diana?

Text: Iulia Alexandra
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people