Meghan Markle a scris despre visul ei de a deveni prințesă

Meghan Markle a scris în 2014, pe blogul ei, The Tig, despre visul de a deveni prințesă.

Meghan Markle a scris despre visul ei de a deveni prințesă

Se pare că atunci când îți dorești un lucru foarte mult, acesta se îndeplinește, cel puțin în cazul lui Meghan Markle.

În urma cu câțiva ani, înainte ca Meghan să-l cunoască pe Prințul Harry, ea avea propriul blog de lifestyle. Fosta actriță scria atunci despre diferite subiecte, de la un stil de viață sănătos la acțiuni caritabile.

O postare scrisă de Meghan Markle în 2014 a revenit în atenția presei, Ducesa de Sussex vorbind atunci despre visul ei de a deveni prințesă.

„Fetițele visează să devină prințese. Eu voiam sa fiu She-Ra, ‘Princess of Power'”, a scris Meghan în prezentarea interviului pe care l-a avut cu Prințesa Alia Al-Senussi, a cărei familie a fost exilată din Libia în 1969.

Meghan a scris ulterior că „Femeile nu uită niciodată această fantezie din copilărie. Doar uitați-vă la entuziasmul care înconjoară nunta regală și conversațiile nesfârșite despre Prințesa Kate”, făcând referire la actuala sa cumnată, Ducesa de Cambridge.

Fosta actriță nu știa că va avea și ea parte de o nuntă la fel de impresionantă, însă anul acesta, pe 19 mai, Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, făcând astfel parte din familia regală. La nunta a fost prezentă și mama acesteia, Doria Ragland, căreia Meghan i-a dedicat un articol pe The Tig cu ani în urmă.

Atunci ea și-a exprimat aprecierea, spunând cât de mult își iubește mama: „Pentru toate mamele minunate din lume, mulțumesc. Pentru toate lecțiile, pentru toată dragostea. Pentru tine. Te iubesc, mama”, a scris atunci Meghan.

Citește și:
Cât de mult valorează garderoba lui Meghan Markle de când aceasta s-a căsătorit cu Prințul Harry?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people