Meghan Markle a făcut o vizită neașteptată în timpul turneului din Africa

Turneul regal pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl fac în această perioadă în Africa include prezența celor doi la numeroase evenimente, unele neplanificate și neanunțate presei.

Meghan Markle a făcut o vizită neașteptată în timpul turneului din Africa

În timp ce Prințul Harry continuă turneul regal în Malawi, Meghan Markle a făcut o vizită neașteptată în Johannesburg, Africa de Sud.

Contul de Instagram al Ducilor de Sussex a dezvăluit mai multe imagini cu Meghan Markle din timpul vizitei pe care Ducesa a făcut-o la centrul de artă Victoria Yards, care are scopul de a aduce la un loc artiști locali pentru a se susține reciproc și a învăța unii de la alții. Meghan a purtat o rochie Aritizia – pe care ți-o poți permite și tu, prețul fiind de doar 148 de dolari – și o pereche de pantofi Everlane, cu talpă joasă.

Potrivit descrierii imaginii postate pe Instagram, Meghan s-a întâlnit cu copiii și fondatorii programului pentru dezvoltarea copiilor Timbuktu in The Valley. De asemenea, ea s-a mai întâlnit și cu un designer local, Tshepo, care i-a dăruit o pereche de jeans.

View this post on Instagram

While in Johannesburg today, The Duchess of Sussex visited Victoria Yards, which celebrates the power of community, bringing local artisans and makers' together to rebuild, support and learn from each other on a holistic level. It was an exceptional afternoon where The Duchess had the chance to connect with the children and founders of the phenomenal programme for kids development Timbuktu in The Valley. She was also struck by the local denim designer who founded eponymous brand Tshepo who shared this info about the logo for his line: The crown on my jeans represents the three ladies who raised me. Enjoy wearing this crown.' Such a beautiful and touching sentiment! Artists, artisans, sculptors, metal workers and carpenters are all part of the fabric of Victoria Yards, but it also utilizes the power of The DICE programme which supports several other local organisations in their work with marginalised youth and women. These include: 94 Colours (run by The Duchess guides for the day, Hector and Sibusiso), CDP (a development programme for young unemployed and marginalised women that provides training to start creative enterprises), Enke (rebuilds the confidence and self-belief of unemployed youth through training and practical experience), 2610 South (an architecture firm designing a local youth centre) and ReimagiNation (works with local secondary school students to create a social and creative enterprising mindset). Stay tuned for more updates from this special afternoon… #RoyalVisitSouthAfrica

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Potrivit Channel 24, artiștii nu au fost anunțați de vizita Ducesei, deși unii dintre ei au declarat că știau de prezența lui Meghan Markle în orașul lor. „Ni s-a spus dimineața că vom avea un invitat foarte important și că întregul complex va fi închis de la ora 2”, a declarat James Delaney, unul dintre artiști, care a mai precizat că Ducesa a fost „politicoasă, prietenoasă și relaxată”.

Turneul regal al Ducilor de Sussex se va termina pe 2 octombrie și suntem convinse că cei doi au mai pregătit și alte apariții la fel de importante și sperăm să ne ofere ocazia de a-l mai vedea și pe micuțul Archie, fiul celor doi, care se află în turneu cu ei.

Citește și:
Meghan Markle are o poreclă adorabilă pentru fiul ei, Archie

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people