Meghan Markle a atras atenția tuturor cu rochia purtată la spectacolul `Hamilton`

Ducele și Ducesa de Sussex s-au întors din vacanță, pregătiți să reia participarea la evenimentele din perioada următoare.

Meghan Markle a atras atenția tuturor cu rochia purtată la spectacolul `Hamilton`

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors din vacanță pentru a participa la spectacolul `Hamilton West End` din cadrul galei organizate pentru Sentebale, o organizație caritabilă pe care Prințul Harry a înființat-o cu scopul de a sprijini sănătatea mintală, bunăstarea copiilor, dar și tinerii afectați de HIV din Lesotho și Botswana.

La acest eveniment, Meghan a purtat o rochie mini, tip sacou, semnată Judith&Charles, accesorizată cu un clutch auriu și o pereche de pantofi stiletto negri. Prințul Harry nu s-a lăsat mai prejos, alegând un costum negru, elegant. Cei doi nu au ezitat să-și arate afecțiunea unul față de celălalt. Ducele și Ducesa de Sussex s-au ținut de mână și au fost foarte apropiați pe tot parcursul evenimentului.

https://www.instagram.com/p/BnEto4Oh0I2/?taken-by=instylemagazine

Acest eveniment marchează doar începutul unei serii de evenimente la care Prințul Harry și Meghan Markle vor participa în această toamnă. Majoritatea dintre ele vor fi evenimente ceva mai sofisticate, iar noi suntem pregătiți să le admirăm cele mai rafinate și elegante ținute pe care le au în garderobă.

Săptămâna viitoare, cuplul regal va participa la `Well Child Awards`, eveniment care va avea loc pe 4 septembrie. Imediat după, la doar două zile distanță, Ducele și Ducesa de Sussex vor fi prezenți la gala `100 Days Peace`.

Citește și:
Prințul Harry duce moștenirea Prințesei Diana mai departe

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people