Megan Fox îl atacă public pe fostul său soț, Brian Austin Green

Megan Fox îl atacă dur pe fostul său partener, Brian Austin Green, pentru că ar încerca să o portretizeze drept o mamă absentă pentru copiii ei.

Megan Fox îl atacă public pe fostul său soț, Brian Austin Green

Megan Fox îl atacă într-un comentariu dur pe Instagram pe fostul său soț, Brian Austin Green. Cei doi au anunțat anul acesta că s-au separat, după 10 ani de căsnicie, iar Megan Fox a făcut public și faptul că se află într-o relație cu muzicianul Machine Gun Kelly. În timpul care s-a scurs de la separare, presa a alimentat zvonurile conform cărora despărțirea dintre cei doi ar fi fost una tensionată, iar acum comentariul actriței la una dintre postările fostului său partener de viață vine să confirme suspiciunile.

Megan Fox îl atacă fățiș pe Brian Austin Green acum, într-un comentariu lăsat la o postare a acestuia, și îl acuză că împărtășește prea multe imagini cu copilul lor. Green postase o imagine tematică de Halloween care îl înfățișa împreună cu fiul lor în vârstă de trei ani, Journey River. „Sper că ați avut toți un Halloween bun!!”, a scris acesta.

Imaginea a stârnit reacții pozitive din partea fanilor, dar fosta parteneră Megan Fox îl atacă pe Brian Austin Green pentru alegerea de a-l include și pe fiul lor în postare. „De ce trebuie să fie și Journey în imagine? Nu e greu să îl tai din fotografie. Sau să alegi poze în care nu sunt copiii. Și eu am petrecut un Halloween minunat cu ei ieri, și observă cum sunt absenți de pe conturile mele de social media. Știu că îți iubești copiii. Dar nu înțeleg de ce nu te poți abține să îi folosești ca să postezi pe Instagram”, i-a reproșat actrița.

Atacul acesteia a continuat. „Ești atât de intoxicat să hrănești comentariile predominante că sunt o mamă absentă, și că tu ești etern tatăl anului. Îi ai jumătate din timp. Felicitări, ești o persoană cu adevărat remarcabilă! De ce ai nevoie de internet să îți spună un lucru care ar trebui să-ți fie evident din felul în care te iubesc copiii tăi?”. Green și-a șters postarea după acest comentariu, și a înlocuit-o cu aceeași imagine, din care, însă, fusese tăiată partea care îl înfățișa pe copil.

View this post on Instagram

Hope you all had a happy Halloween!!!

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Însă drama a continuat, iar fosta parteneră a lui Green Vanessa Marcil, cu care acesta are un fiu în vârstă de 18 ani, Kassius, s-a arătat încântată că Megan Fox îl atacă pe Green, și a postat, în semn de susținere, o imagine pe care se afla mesajul: „Cum am spus… adevărul iese întotdeauna la iveală la final…”, și hashtag-ul #ImWithYouSister („sunt alături de tine, soră”, n.red.).

Citește și:
Fanii Selenei Gomez sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a artistei

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people