Matthew Perry a fost operat pentru repararea unei perforații gastrointestinale

Un asistent al actorului din „Friends" a confirmat, marțea aceasta, că Matthew a fost dus la un spital din L.A. pentru efectuarea procedurii.

Matthew Perry a fost operat pentru repararea unei perforații gastrointestinale

„Este foarte recunoscător pentru grija pe care i-o purtați și cere intimitate în perioada următoare', a spus acesta într-o declarație.

Simptomele perforației gastrointestinale includ dureri abdominale și, de cele mai multe ori, necesită intervenție chirurgicală de urgență. Posibilele cauze sunt nenumărate, printre care rana provocată de un cuțit sau înghițirea unui obiect ascuțit, o intervenție medicală precum colonoscopie, cancer, ulcer sau alte infecții.

Actorul în vârstă de 48 de ani se recuperează, după ce s-a confruntat cu dependența de alcool și droguri în perioada filmării serialului „Friends”. În 1997, Matthew a urmat un program de 28 de zile pentru dependenții de hidrocodonă. La puțin timp după, i-a spus lui Larry King, într-un interviu, că prefera să ia pastilele pentru a nu mai consuma atât de mult alcool. În 2001, a intrat într-un centru de dezintoxicare pentru a se vindeca de folosirea regulată a drogurilor și a alcoolului.

Matthew Perry a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume după ce a interpretat rolul unuia dintre cei șase „Prieteni”, alături de Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. În ultimele sezoane, suma pe care o primeau actorii ajungea chiar și la un million de dolari per episod.

La începutul acestui an, Matthew și-a vândut casa din Hollywood Hills pentru 12,5 milioane de dolari, după ce, anul trecut, s-a mutat într-un apartament de lux în valoare de 20 de milioane de dolari în Century City.

Citește și:
Ce spune Matthew Perry despre posibila revenire a serialului „Friends'

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people