Matthew Perry, Chandler din serialul „Friends”, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Tuturor ni se întâmplă să avem zile în care să nu se simțim ok, să nu arătăm exact așa cum ne-am dori sau look-ul nostru să nu ne reprezinte starea de spirit.

Matthew Perry, Chandler din serialul „Friends”, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Probabil una dintre variantele de mai sus i se aplică și lui Matthew Perry, starul din iconicul serial Friends.

Actorul în vârstă de 50 de ani a fost surprins de paparazzi duminică seară în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Los Angeles unde servise cina alături de o femeie. Cu părul răvășit, îmbrăcat în pantaloni închiși la culoare, o cămașă largă în carouri, Matthew Perry seamănă cu greu cu simpaticul și amuzantul Chandler Bing din serialul care i-a adus celebritatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew (@mylove.matthew) on

În celelalte imagini, actorul în vârstă de 50 de ani este surprins fumând o țigară și ținând o mână pe talia femeii cu care a ieșit la restaurant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@matthewperry.spam) on

În ultimii ani, actorul nu a apărut foarte des în public și nici măcar pe scenă sau în filme. Cele mai recente proiecte ale sale au fost în 2017, „The Kennedys After Camelot” și „The Good Fight”. Cea mai recentă imagine cu el este cea postată de Jennifer Aniston atunci când a anunțat că are cont oficial pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

And now were Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

În 2016, Matthew Perry a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut din cauza consumului de substanțe interzise, recunoscând că nu își poate aminti cum s-au desfășurat filmările pe durata a trei sezoane din serialul Friends. „La un moment dat lucrurile deveniseră atât de rele încât nu le-am mai putut ascunde și toată lumea și-a dat seama ce se întâmpla cu mine”, a declarat actorul.

Citește și:
Motivul pentru Brad Pitt a ezitat să apară alături de Jennifer Aniston în serialul Friends

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people