Matthew McConaughey mărturisește în cartea sa de memorii că a fost abuzat în adolescență

Adolescența a fost o perioadă extrem de dificilă pentru actorul Matthew McConaughey, după cum mărturisește în cartea sa de memorii.

Matthew McConaughey mărturisește în cartea sa de memorii că a fost abuzat în adolescență

Cartea de memorii a lui Matthew McConaughey a apărut abia acum două zile, dar a început să facă multă vâlvă. Actorul în vârstă de 50 de ani vorbește deschis despre momentele dificile din viața lui, inclusiv despre faptul că a fost victima unor abuzuri sexuale în adolescență și că prima dată când a făcut sex nu a fost consexual, ci a fost șantajat să o facă.

Matthew McConaughey a dezvăluit că atunci când avea 18 ani a fost abuzat sexual de un bărbat în timp ce era leșinat pe bancheta din spate a unei dubițe. Cu toate astea, actorul spune că nu se consideră o victimă: „Nu m-am simțit niciodată ca o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit.”

„Am fost șantajat să fac sex când aveam 15 ani”, mai spune Matthew McConaughey. „Eram sigur că voi ajunge în iad pentru că am făcut sex premarital. Acum sper totuși că nu va fi cazul.”

În cartea de memorii, Matthew McConaughey vorbește și despre filosofia sa de viață, despre mariajul cu Camila Alves, dar și despre mariajul tumultos al părinților lui. Un fragment ce vorbește despre momentul în care mama sa i-a comunicat decesul tatălui a fost publicat recent în revista TIME și i-a ultragiat pe fani.

„Am primit un telefon de la mama mea: ‘Tatăl tău a murit’. Genunchii mi s-au înmuiat. Nu-mi venea să cred. Era tatăl meu. Nimeni și nimic nu ar fi putut să-l omoare. Cu excepția mamei. Îmi spunea mereu mie și fraților mei: ‘Băieți, când voi muri, se va întâmpla în timp ce fac dragoste cu mama voastră.’ Și asta s-a întâmplat. A suferit un atac de cord în timp ce avea orgasm.” a scris în carte Matthew McConaughey, iar fanii lui au reacționat imediat: „Asta nu e ceva incredibil de intim? Nu era niciun motiv pentru care ar fi trebuit să știu asta. Asta face un fiu care este în doliu? Să facă o știre din intimitatea mamei lui? Ce ratat lipsit de clasă.”

Citește și:
Delia, mesaj dur pentru persoanele care se ocupă de imaginea artiștilor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people