Mărturisirea cu care Smiley și-a surprins fanii: „Nu vreau să fiu un model pentru oameni”

Smiley a făcut mărturisiri inedite despre cariera sa muzicală, experiențele de care a avut parte până în prezent și presiunile pe care le-a resimțit.

Mărturisirea cu care Smiley și-a surprins fanii: „Nu vreau să fiu un model pentru oameni”

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. El are o carieră muzicală de succes, dar și în televiziune, acolo unde de-a lungul anilor a fost implicat în diverse show-uri de talente. 

Smiley a vorbit în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish, despre cariera sa muzicală și despre presiunile pe care le-a simțit în calitate de artist. „Am simțit presiunea că, uite, spre exemplu, când mai ai vreo cântare live și mai sunt niște artiști în sală. Te gândești să nu greșești, să fie bine, să sune bine. Nu e ca și cum sunt un cântăreț desăvârșit. Știu ce pot să fac, știu că nu există concerte fără greșeală, cel puțin la mine. Pentru mine e mult mai important ce transmit, cu ce pleacă omul acasă, cu ce stare. Dar când vezi artiști în public, vezi presiunea.”

Smiley a făcut mărturisiri despre muzica sa, în special despre ceea ce își dorește să le transmită oamenilor cu fiecare piesă pe care o lansează. „Dacă stăm să analizăm un pic, deși nici măcar eu nu am făcut asta, să stau să analizez de-a lungul vremii cum s-a transformat muzica mea, că nu pot să zic că a evoluat sau involuat, în funcție de vârsta pe care o aveam, de lucrurile pe care le trăiam atunci și de transformările mele ca om, cumva cânt despre ce simt eu, despre valorile în care cred eu. Cânt despre probleme pe care le simt sau le văd în jurul meu. Fac ce simt eu și întotdeauna am făcut asta”, a adăugat artistul.

Fanii artistului au fost luați prin surprindere de o declarație făcută de acesta, mai exact de cea în care menționează că nu își dorește să fie un model pentru oameni. „Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic în „Acasă” – „să nu uit să mă joc” este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc. De asta am și zis „Să nu uit să mă joc câteodată.” Sunt foarte atent la versurile pe care le scot pentru că sunt conștient că ascultă foarte multă lume muzica mea. Nu vreau să fiu un model pentru oameni, dar nu aș vrea ca muzica mea să transmită un mesaj greșit”, a povestit Smiley în podcastul „Aproximativ discuții.”

Citește și:
Cum îl cheamă pe al treilea fiu al Adelei Popescu? Vedeta a dezvăluit numele

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people