Mark Zuckerberg este protagonistul unei fotografii virale pe Internet

O fotografie cu Mark Zuckerberg în timp ce face surf a devenit deja ținta mai multor glume de pe Internet, iar motivul te va amuza și pe tine.

Mark Zuckerberg este protagonistul unei fotografii virale pe Internet

O fotografie cu Mark Zuckerberg făcând surf a devenit deja virală, iar motivul te va surprinde și pe tine.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a fost fotografiat făcând surf în Hawaii, însă nu acest lucru a atras atenția, ci mai degrabă fața acestuia, deoarece el a folosit prea multă cremă pentru protecție solară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de candox (@candoxofficial) pe

Și cum era de așteptat sau nu, imediat au început să apară și glumele pe seama acestei fotografii. Cei mai mulți au găsit o asemănare între Mark Zuckerberg și Joker sau personajele din Star Trek.

Acum câteva zile, Mark Zuckerberg a vorbit cu doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din SUA și membru al comisiei care se ocupă de gestionarea virusului în America, despre modul în care SUA a gestionat această criză sanitară. Discutând cu acesta, Mark a declarat că este dezamăgit de cum au tratat politicienii această pandemie. „Este clar că traiectoria SUA este semnificativ mai rea față de cum este în alte țări și că guvernul nostru și această administrație nu au fost atât de eficiente în a gestiona această problemă”, a spus Mark Zuckerberg.

Citește și:
Jennifer Aniston a vorbit despre experiența unui prieten care a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people