Mariah Carey a vorbit despre boala de care suferă de aproape două decenii

Mariah Carey a dezvăluit care este boala cu care se luptă de aproape două decenii, ea explicând și de ce a ales să vorbească despre această afecțiune acum.

Mariah Carey a vorbit despre boala de care suferă de aproape două decenii

Mariah Carey a declarat pentru noul număr al revistei People că suferă de tulburare bipolară de aproape două decenii, însă a reușit până acum să țină acest lucru secret.

Ea a decis însă că este timpul să vorbească despre această boală și a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei în acest timp. Mariah Carey a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2001, când a fost spitalizată după o cădere nervoasă severă, însă a ales să nege că are această problemă. „Mi-a fost atât de teamă să nu pierd totul așa că m-am convins că singurul mod în care pot trece peste asta, este să ignor ce simt.”

I’m grateful to be sharing this part of my journey with you. @mrjesscagle @people

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

După cei mai dificili ani din viața ei, cântăreața a decis că este momentul să caute un tratament. „Până de curând, am trăit în negare şi izolare şi cu o permanentă teamă că cineva mă va da de gol. A fost o povară prea grea şi pur şi simplu nu am mai putut. Am căutat şi am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi şi m-am întors la ceea ce îmi plăcea să fac – să scriu cântece şi să compun muzică”.

Carey a adăugat că urmează în prezent un tratament bun, care nu o face să se simtă obosită, iar lucrul cel mai important pentru ea în acest moment este găsirea unui echilibru.

Artista a spus că inițial a crezut că suferă de tulburări de somn, însă mai târziu a aflat că are această tulburare bipolară. „Nu a fost o insomnie normală. Lucram, lucram, mereu lucram. M-am gândit că munca aceasta în care nu dormeam zile întregi este parte a vieții mele. Eram irascibilă și îmi era teamă permanent să nu dezamăgesc oameni. Până la urmă se pare că aveam o tulburare. Cred că episoadele mele depresive erau caracterizate de nivelul de energie foarte scăzut. Mă simțeam singură și tristă, chiar vinovată că nu făceam ce trebuie pentru cariera mea”, a declarat Mariah Carey pentru People.

Ea a declarat că a decis să vorbească acum despre această tulburare pentru că a fost inspirată de poveștile altor vedete și acum se simte suficient de confortabil să discute despre asta. Totodată, ea speră că astfel oamenii care suferă de tulburare bipolară să nu mai fie stigmatizați.

Citește și:
Cum arată casa impresionantă închiriată de Mariah Carey

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people