Mariah Carey face dezvăluiri despre numărul partenerilor săi sexuali

Mariah Carey face dezvăluiri inedite despre viața sa sexuală.

Mariah Carey face dezvăluiri despre numărul partenerilor săi sexuali

Mariah Carey a vorbit cu sinceritate despre viața sa sexuală într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan, dezvăluind că nu a avut mulți parteneri sexuali până acum, dar că a fost „diversitate”.

„Am fost cu numai cinci bărbați în viața mea, așa că sunt un pic puritană, sincer, în comparație cu mulți alții din acest domeniu”, a declarat Mariah Carey, fără a dezvălui care au fost partenerii săi și nici care sunt persoanele la care face referire.

Cu toate acesta, este destul de ușor de spus care au fost cei cinci parteneri sexuali ai vedetei (patru dintre aceștia sunt cunoscuți publicului larg). Mariah Carey a fost căsătorită în perioada 1993-1998 cu producătorul muzical Tommy Mottola, iar în 2008 s-a căsătorit cu rapper-ul Nick Cannon, cu care are și doi gemeni în vârstă de 8 ani, Moroccan și Monroe. Mariah și Nick s-au separat în 2014, iar divorțul a fost pronunțat în 2016.

După ce a doua sa căsătorie s-a destrămat, Mariah Carey a început o relație în 2015 cu miliardarul James Packer. S-au logodit la scurt timp după ce s-au întâlnit, însă logodna a fost anulată pe motivul că Mariah Carey avea obiceiul de „a cheltui sume extravagante”.

La finalul lui 2016, cântăreața în vârstă de 36 de ani a început o relație cu dansatorul Bryan Tanaka, iar cei doi mai formează și acum un cuplu.

Citește și:
Alex Rodriguez demonstrează încă o dată că este partenerul perfect pentru Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video