Mariah Carey, acuzata de hartuire sexuala

Se pare ca Mariah Carey este acuzata de hartuire sexuala de una dintre fostele ei garzi de corp.

Mariah Carey, acuzata de hartuire sexuala

Mariah Carey este cea mai recenta persoana celebra acuzata de hartuire sexuala si abuz. Conform publicatiei TMZ, Michael Anello, directorul fostei companii de securitate a cantaretei, o acuza pe aceasta de abuz si hartuire. Michael Anello a inaintat la tribunal un dosar in care o acuza pe Mariah Carey ca l-ar fi umilit (spunand-i in multe feluri), ca l-ar fi hartuit sexual si ca nu isi platea facturile.

Publicatia TMZ se pare ca ar fi obtinut o copie a dosarului inaintat de Michael Anello si a scos la iveala ca Mariah Carey ar fi intreprins „acte sexuale cu intentia explicita de a fi privite de Anello”.

In acelasi dosar este relatata o intamplare conform careia Michael Anello a fost chemat de Mariah Carey in camera sa de hotel pentru a o ajuta sa mute un bagaj foarte mare. Cand a ajuns acolo, se pare ca Mariah Carey ar fi fost imbracata doar intr-un neglije transparent. Cand Anello a incercat sa plece din camera, conform relatarii, Mariah Carey l-ar fi obligat sa ramana si sa mute bagajul.

Alte informatii incluse in dosar spun ca Mariah Carey datoreaza companiei lui Michael Anello suma de 221.000 de dolari.

Procesul este in stand by momentan pentru ca, cel mai probabil, se incearca ajungerea la un compromis.

Citeste si:
Julianne Moore declara ca a fost hartuita de regizorul James Toback

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people