Margot Robbie și-a schimbat look-ul și este greu de recunoscut

Margot Robbie a devenit brunetă pentru rolul din noul său film, regizat de David O. Russell.

Margot Robbie și-a schimbat look-ul și este greu de recunoscut

Margot Robbie este recunoscută pentru părul său blond și coafurile extrem de feminine. De data aceasta însă, actrița și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Cu părul scurt, ondulat și închis la culoare, Robbie este greu de recunoscut în fotografiile surprinse de către paparazzi. Însă, cel mai probabil, schimbarea nu este una permanentă.

Transformarea radicală se datorează rolului pe care îl joacă în noul său film, regizat de David O. Russell. Deși numele peliculei nu a fost încă dezvăluit, știm că, alături de Margot Robbie, din distribuție fac parte nume grele din industria cinematografică: Robert De Niro, Christian Bale, Rami Malek, Zoe Saldana, Mike Myers, Timothy Olyphant, Chris Rock și Anya Taylor-Joy.

De-a lungul timpului Margot a suferit schimbări radicale pentru rolurile sale. E de ajuns să ne gândim la personajul său, Harley Quinn, ca să ne dăm seama că actrița nu se teme să adopte look-uri total neobișnuite. Filmul Suicide Squad va avea parte de o continuare, însă de data aceasta, celebra ținută, alcătuită din tricoul Daddy’s Lil Monster și pantaloni scurți, a fost înlocuită cu un costum de piele în nuanțe de roșu și negru. Cu toate acestea, Robbie își va păstra coafura devenită deja iconică.

Deși Margot Robbie este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, aceasta a dezvăluit că fiecare probă la care participă este o adevărată provocare. Margot a povestit că, pentru a obține rolul din Wolf of Wall Street, a trebuit să improvizeze pentru a-l impresiona pe pe Martin Scorsese.

„În mintea mea mă gândeam: ‘Mai ai fix 30 de secunde rămase în această cameră și dacă nu faci ceva impresionant, nu vei obține nimic. Este o șansă unică în viață‘”, a declarat Margot.

Conform scenariul, Robbie trebuia să îl sărute pe Leonardo DiCaprio, însă, actrița a ales să îl plesnească și să țipe la el „Fuck You!” „În acel moment s-a făcut liniște, iar eu am rămas nemișcată”, a mărturisit Margot Robbie.

Se pare că gestul său l-a convins pe Martin Scorsese să o aleagă pentru acest rol chiar de la prima întâlnire, însă știm că situația ar fi putut fi complet diferită.

Citește și:
Adevărul despre relația dintre Brad Pitt și Margot Robbie

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video