Margot Robbie, reactie neasteptata la auditiile pentru rolul din „Wolf of Wall Street”

Margot Robbie a avut o reactie neasteptata la auditiile pentru rolul din "Wolf of Wallstreet", gestul sau ajutand-o insa sa obtina rolul.

Margot Robbie, reactie neasteptata la auditiile pentru rolul din „Wolf of Wall Street”

Daca te afli in posibilitatea de a obtine un rol important intr-un film in care ai juca alaturi de Leonardo DiCaprio, tu cum ai reactiona? Ei bine, Margot Robbie a avut o reactie neasteptata pentru rolul din „Wolf of Wall Street”. Aceasta si-a dorit sa impresioneze si sa obtina rolul, asa ca a improvizat.

Vei spune ca este normal, insa improvizatia ei a fost destul de dureroasa pentru Leonardo DiCaprio, deoarece Margot l-a plesnit pe acesta.

„In mintea mea ma gandeam: ‘Mai ai fix 30 de secunde ramase in aceasta camera si daca nu faci ceva impresionant, nu vei obtine nimic. Este o sansa unica in viata. Doar fa-o.’ Asa ca am inceput sa tip la el si a tipat la mine.”, a declarat Margot.

Dupa ce acesta i-a spus ca ar trebui sa fie fericita cu un sot ca el si ar trebui sa il sarute, Margot s-a gandit ca poate chiar ar trebui sa faca asta, deoarece cand va mai avea o astfel de oportunitate? Se pare insa ca a actionat intr-un alt mod si l-a plesnit, tipand apoi „Fuck You!”, fara a respecta scenariul.

Citeste si:
Margot Robbie ar fi insarcinata cu primul copil

„In acel moment s-a facut liniste, iar eu am ramas nemiscata”, a declarat Margot Robbie.

Se pare ca gestul sau l-a convins pe Martin Scorsese sa o aleaga pentru acest rol chiar de la prima intalnire, insa stim ca situatia ar fi putut fi complet diferita.

Cu alte cuvinte, daca iti doresti un job, probabil nu ar trebui sa urmezi si tu exemplul actritei. Asta daca nu cumva iti doresti un rol intr-un film important, nu?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people