Marele regret al lui Meghan Markle la împlinirea a 40 de ani

Aparent, ducesa își dorea foarte tare să participe la o petrecere de aniversare, și nu e vorba despre a sa.

Marele regret al lui Meghan Markle la împlinirea a 40 de ani

În ultimele zile, presa americană și britanică au discutat mai degrabă despre absența lui Meghan Markle de la ziua lui Barack Obama decât despre cum și-a petrecut aceasta propria zi de naștere.

Născuți în aceeași zi, la 20 de ani distanță, Meghan și Barack nu prea au ce căuta în aceeași frază, dar absența numelui ducesei de pe lista de invitați la petrecerea opulentă de la Martha’s Vineyard pare că intrigă în continuare.

Potrivit scriitoarei Angela Levin, citată de The Sun, Meghan Markle „a dorit cu disperare” să se numere printre cei prezenți la aniversarea fostului președinte american. „Mi se spune că, în ciuda faptului că a susținut că nu poate participa, Meghan a dorit cu disperare să fie oaspete special la petrecerea uimitoare a lui Obama”, a explicat Levin, adăugând că, Harry și Meghan nu au fost nici măcar pe lista inițială de invitați, care a fost redusă drastic din cauza îngrijorărilor privind răspândirea variantei Delta a COVID.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, surse Page Six susțin că Markle și Prințul Harry nici nu aveau intenția de a participa la petrecere, deoarece sunt încă în concediul parental pe care l-au anunțat după nașterea fiicei lor, Lilibet.

De ziua ei, ducesa a preferat să răspândească un mesaj umanitar, vorbind, prin intermediul unui video filmat acasă în California, despre noul ei proiect, numit 40X40, care își propune să le ajute pe femei să se întoarcă în câmpul muncii. 40 de personalități din diferite domenii, printre care se numără și Adele, Amanda Gorman sau Stella McCartney devin timp de 40 de minute mentori pentru toate femeile care, din cauza pandemiei de coronavirus și-au pierdut locurile de muncă și nu reușesc să își reia activitatea profesională.

Actrița Melissa McCarthy, care a colaborat de asemenea la acest proiect și a ajuns să-i cunoască pe ducii de Sussex, a spus despre aceștia: „Au fost atât de dulci și amuzanți. Consider că sunt o inspirație. Își croiesc propriile vieți. Își croiesc viețile pentru copiii lor.”

Citește și:

Mesajele speciale primite de Meghan Markle de la familia regală de ziua ei de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video