Maisie Williams vorbește despre sănătatea mintală și puterea de a nu se lăsa înfrântă

Maisie Williams, starul din „Game of Thrones", a vorbit deschis despre provocările prin care a trecut cu sănătatea mintală.

Maisie Williams vorbește despre sănătatea mintală și puterea de a nu se lăsa înfrântă

Odată cu sfârșitul serialului „Game of Thrones”, Maisie Williams se gândește la viitorul carierei și la starea sa de sănătate. Într-un interviu cu Fearne Cotton, Maisie a vorbit despre cum, câteodată, stă trează noaptea și se gândește la toate lucrurile pe care le urăște la ea, cum încearcă să treacă peste ele și cum nu vrea să mai fie în centrul atenției. Podcast-ul a început cu actrița spunând: „Sincer, îmi doresc o viață normală… nu vreau nimic din această lume nebună. Pentru că nu merită.”

Apoi, Maisie a continuat prin a povesti că anul trecut nu a fost mulțumită de ea însăși: „În viața mea personală, cred că am trecut prin multe revelații reale când mă gândeam: „Nu sunt foarte fericită făcând asta, prefăcându-mă că totul este în regulă. Cred că era o vreme când mă simțeam foarte tristă, iar apoi am trecut peste, iar acum este foarte terifiant că s-ar putea să ajung din nou în acel punct. Este ceva la care încă lucrez, pentru că este foarte dificil. Este foarte greu să te simți tristă și totuși să nu simți că ai fost complet învinsă de ea.”

Totuși, Maisie a reușit să facă progrese și are parte de ajutor specializat. În prezent, actrița încearcă să lase în spate rolul din „Game of Thrones”, și să fie ea însăși: „Cred că este, cu siguranță, un prim pas. Să nu încerc să fiu altcineva chiar acum, în acest moment.”

Citește și:
Sute de mii de fani ai serialului „Game of Thrones' au semnat o petiție pentru refacerea ultimului sezon

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people