Maisie Williams le-a oferit fanilor Game of Thrones un indiciu despre cum s-ar putea sfârși serialul

Deși fanii îndrăgitului serial Game of Thrones trebuie să aștepte până în 2019 pentru a afla cum o să se termine povestea, câteva persoane mai norocoase deja știu cine o să ajungă pe Tronul de Fier- de exemplu, actorii și echipa din spatele camerelor de filmat.

Maisie Williams le-a oferit fanilor Game of Thrones un indiciu despre cum s-ar putea sfârși serialul

Maisie Williams, actrița care o interpretează pe Arya Stark, mezina familiei, a distribuit o poză pe contul ei de Instagram din ultima ei zi pe platourile de filmare, și se pare că le-a oferit fanilor un indiciu despre cum s-ar putea sfârși serialul.

În fotografie putem vedea încălțămintea foarte modernă ai actriței, acoperită de sânge, Maisie aflându-se într-un lift. Aceasta a scris la descrierea pozei: „La revedere Belfast. La revedere Arya. La revedere Game of Thrones. Ce mult m-am distrat. La cât mai multe aventuri de acum încolo.'

Nimic prea entuziasmant aici, nu-i așa? Doar o actriță tânără spunând la revedere show-ului și personajului, alături de care a crescut.
Greșit! Actrița a folosit și hashtag-uri care au dat idei fanilor. După descriere, Maisie a adăugat: „#lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep.”

Hashtag-ul care a atras atenția fanior, a fost, desigur, primul #lastwomanstanding.

Oare să fie acest hashtag un indiciu care spune lumii că Arya Stark o să rămână singurul personaj în viață din show (sau, măcar, singurul personaj feminin)? Sau ar putea semnifica faptul că e ultima actriță din show care a terminat fimările? Oare încearcă să ne păcălească să credem că Arya o să fie cea care obține Tronul de Fier, și îl învinge pe Regele Nopții? Oare ce să fie? Nimeni nu știe dar cu siguranță o să ne petrecem tot anul viitor gândindu-ne la asta.

Citește și:
Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit

Text: Victoria Lupascu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people