Maggie Grace, starul din serialul Lost, a devenit mamă pentru prima dată

Maggie Grace, starul din serialul Lost, are acum un rol mult mai important: cel de mamă!

Maggie Grace, starul din serialul Lost, a devenit mamă pentru prima dată

Maggie Grace, starul din serialul Lost, a devenit mamă pentru prima dată și a anunțat vestea pe contul ei de Instagram.

Actrița în vârstă de 37 de ani a confirmat faptul că ea și soțul ei, Brent Bushnell, au devenit părinți postând mai multe imagini pe contul ei de Instagram și încurajându-și fanii să voteze.

„Trecerea la a fi părinte a fost cea mai profundă și mai frumoasă experiență a vieții mele. 2020 este un moment nebun pentru a avea un copil. Ne dorim să îi oferim o lume mai bună, mai plină de compasiune și vrem să îl pregătim pentru a fi mai bun. Haideți să alegem lideri care pot fi o inspirație pentru copiii noștri. Vă rog votați”, a scris actrița în descrierea imaginii postate pe Instagram.

Maggie Grace a mai postat și pe Instagram Story o fotografie cu mâna copilului ei, imagine însoțită de hastagul #WhatImVotingFor (Pentru ce votez – n.red).

Actrița nu a dezvăluit când anume a născut și nici sexul sau numele copilului. Ea a anunțat în luna martie că este însărcinată pentru prima dată. „În mijlocul acestor vremuri nesigure, am fost binecuvântați cu o aducere aminte a ceea ce este cu adevărat important. Micuțul nostru ni se va alătura în această vară. Transmitem multă dragoste către tine și familia ta, să fiți în siguranță și sănătoși”.

Maggie Grace și Brent Bushnell s-au căsătorit în urmă cu trei ani în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în La Jolla, California, la numai trei luni de când anunțaseră logodna.

Citește și:
Cum arată Levi, fiul lui Matthew McConaughey

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people