Magda Vasiliu dezvăluie motivul pentru care nu se mai întoarce în România

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de la Prima TV, a vorbit despre viața din Italia, acolo unde s-a mutat după ce a aflat diagnosticul fiului ei.

Magda Vasiliu dezvăluie motivul pentru care nu se mai întoarce în România

În urmă cu patru ani, Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de la Prima TV, a părăsit România și s-a mutat în Italia, atunci aflând că fiul ei, Vlad, care la vremea respectivă avea 7 ani, a fost diagnosticat cu cancer osos. Vlad are acum 11 ani și în continuare are nevoie de controale, existând un risc de recidivă.

Magda Vasiliu a vorbit într-un interviu pentru okmagazine.ro despre decizia de a se muta în Italia. „M-am mutat forţată de boala fiului meu, Vlad, în anul 2017, în luna mai. S-au făcut deja patru ani de-atunci. Medicii de la spitalul Marie Curie din Bucureşti au descoperit că fiul meu avea cancer osos. Ştiind cum funcţionează sistemul medical românesc şi având şi posibilitatea de a-l trata în Italia, am decis să plecăm. Şi nu regret. Vlad avea şapte ani şi trei luni când a fost diagnosticat şi a început chimioterapia.”

Magda Vasiliu a dezvăluit și dacă intenționează să se mai întoarcă în România. „Nu mă întorc în România. Nu am cum. Vlad are nevoie de controale, va avea de făcut una sau mai multe operaţii la picior, aşa că sunt legată practic de Italia. Iar pentru Vlad, sistemul medical de aici oferă mult mai multă siguranţă. Dar mi-e dor de Sibiu, de brazii cu zăpadă din Păltiniş. De zăpadă, în general. Mi-e dor de prietenele mele, de colegii de la Prima TV. Apoi, mi-e dor şi de atmosfera de dinaintea sărbătorilor, pentru că aici e diferit”, a declarat Magda Vasiliu pentru sursa citată anterior.

În prezent, Magda Vasiliu locuiește alături de fiul ei în Montefiscone, stabilindu-se în acest orășel în urma separării de soțul ei, Cosmin Stoian. În luna aprilie a anului 2021, fosta prezentatoare TV a anunțat că ea și partenerul ei au luat de comun acord decizia de a divorța. Cei doi au pus capăt unei căsătorii care a durat șase ani. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, spunea Magda Vasiliu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV

Citește și:
Cum se simte acum Andreea Bănică după ce a suferit o intervenție chirugicală

Foto: Facebook Magda Vasiliu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people