Madonna stârnește controverse și e acuzată că încalcă regulile din timpul pandemiei de coronavirus

Recent, Madonna a avut parte de o vacanță de trei săptămâni alături de iubitul ei, și de cei cinci copii ai săi.

Madonna stârnește controverse și e acuzată că încalcă regulile din timpul pandemiei de coronavirus

În ciuda pandemiei de coronavirus și a restricțiilor stricte impuse de aceasta, Madonna a vizitat recent nu mai puțin de cinci țări, în doar trei săptămâni.

Artista a zburat din Los Angeles către Londra, îndreptându-se apoi către Malawi, Kenya și către alte zone din Africa de Est. Cântăreața în vârstă de 62 de ani a fost însoțită în această vacanță de iubitul său, dansatorul Ahlamalik Williams, 26 de ani, dar și de cinci dintre copiii săi.

În ajunul Crăciunului, Madonna, Williams și patru dintre copiii săi adoptați, – David Banda, 15 ani, Mercy James, 14 ani, și gemenele Estere și Stella, 8 ani, au zburat din Los Angeles către Londra. Acolo se pare că s-au întâlnit cu Rocco, 20 de ani, fiul Madonnei și al regizorului britanic Guy Ritchie, iar apoi întreaga familie și-a continuat vacanța, zburând către Africa.

Pe 28 decembrie grupul a ajuns în Malawi. Cei șapte au petrecut aici o săptămână și s-au întâlnit cu președintele Lazarus Chakwera, cu mai mulți localnici și au vizitat unul dintre spitalele fondate de Madonna.

De acolo, călătoria lor a continuat în Kenya, unde și-au petrecut timpul cu tribul Pokot din regiunea Baringo. Madonna a publicat un clip video în care a prezentat întreaga întâlnire, și care a fost acompaniat de următorul mesaj:

 „Vizitarea tribului Pokot din Valea Baringo a fost un moment special pentru noi toți. Ne-au invitat să dansăm cu ei și au împărtășit cu noi rugăciunea zilnică de mulțumire'.

Cei șapte au vizitat și tribul Samburu, despre care Madonna a afirmat că: „Să ne petrecem timpul cu tribul Samburu este întotdeauna o onoare. Sunt războinici nomazi și aici bărbații cântă, dansează și spun povești pentru a atrage atenția femeilor'.

Potrivit unor surse apropiate, atât Madonna, cât și familia ei au făcut în mod constant teste pentru depistarea infecției cu coronavirus. De asemenea, cei șapte se pare că ar fi călătorit cu un avion privat, anunță The Sun. Cu toate acestea, ei au încălcat mai multe restricții și reguli impuse de statele pe care le-au vizitat din cauza pandemiei de coronovarus, iar mulți fani au criticat-o pe Madonna pentru această vacanță.

Citește și:
Madonna a dezvăluit imagini cu cicatricile sale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people