Madonna, protagonista unui video bizar, în care vorbește despre coronavirus, fiind în cadă, înconjurată de petale de trandafir

Madonna a stârnit controverse din nou cu un videoclip postat pe contul personal de Instagram.

Madonna, protagonista unui video bizar, în care vorbește despre coronavirus, fiind în cadă, înconjurată de petale de trandafir

Madonna vorbește despre partea „minunată” a pandemiei în timp ce stă în cadă, nud, înconjurată de petale de trandafir.

Madonna definește coronavirusul drept „marele egalizator”, explicând că acesta nu discriminează pe baza veniturilor unei persoane. Cântăreața vorbește despre coronavirus goală, purtând doar bijuterii, în cadă, înconjurată de petale de trandafir.

Artista în vârstă de 61 de ani explică: „COVID-19 nu discerne cât ești de bogat, de faimos, de amuzant, de inteligent, unde locuiești, ce vârstă ai sau ce povești minunate poți spune. Este marele egalizator și tot ce este teribil în legătură cu coronavirusul este deopotrivă minunat. Ce este teribil și minunat este că ne face egali din atâtea puncte de vedere”.

Videoclipul a stârnit confuzie printre fanii artistei, mulți dintre aceștia dezaprobând discursul Madonnei – deși cântăreața vorbea despre felul în care îmbolnăvirea cu COVID-19 nu discriminează, atunci când vine vorba de îngrijire medicală, în Statele Unite ale Americii, persoanele cu o situație financiară bună sunt tratate diferit față de americanii de rând.

 

View this post on Instagram

 

No-Discrimination- Covid-19!! #quarantine #covid_19 #staysafe #becreative #brianeno

A post shared by Madonna (@madonna) on

Potrivit The Inquisitr, subiectul tratamentului diferențial a ajuns și la Donald Trump, care a fost întrebat săptămâna aceasta ce crede despre faptul că pentru persoanele cu conexiuni accesul la testare și tratament este mult mai facil. Subiectul a căpătat amploare după ce mai mulți jucători NBA au fost testați pozitiv pentru coronavirus, în ciuda faptului că nu aveau simptome, în timp ce multe persoane care prezintă simptome severe și care se află la risc pentru complicații nu au fost testate.

Mai mult decât atât, încă unul din punctele de vedere ale Madonnei, „coronavirusul nu discriminează pe bază de vârstă”, este fals, întrucât persoanele cu vârste de peste 50 de ani prezintă riscuri de sănătate mai mari decât populația tânără.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre epidemia de coronavirus și îndeamnă la compasiune

Text: Mădălina Bătrînca
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people