Madonna îi aduce un omagiu Arethei Franklin la MTV Video Music Awards, iar fanii nu sunt prea încântați

MTV Video Music Awards 2018 i-a adus un omagiu Arethei Franklin, care a murit pe 16 august, la vârsta de 76 de ani. Madonna a fost cea care a ținut un discurs în amintirea reginei muzicii Soul, dar fanii nu au fost prea încântați de modul în care aceasta a ales să-și exprime aprecierea.

Madonna îi aduce un omagiu Arethei Franklin la MTV Video Music Awards, iar fanii nu sunt prea încântați

După ce i-a înmânat premiul Camilei Cabello pentru cel mai bun video al anului, Madonna a ținut un discurs despre influența pe care a avut-o regina muzicii Soul asupra vieții ei și cum îi datorează o parte importantă din carieră.

„Aretha Louise Franklin mi-a schimbat viața. Am plecat din Detroit când aveam 18 ani, cu 35 de dolari în buzunar. Visul meu era să reușesc ca dansatoare profesionistă. După câțiva ani în care m-am chinuit, am decis să dau o audiție pentru un teatru muzical. Nu aveam experiență și niciun vis de a deveni cântăreață, dar am profitat de ocazie', a spus Madonna în timpul discursului, continuând să povestească despre perioada dinainte să devină celebră în toată lumea.

https://www.instagram.com/p/BmueqM6nbfp/?hl=ro&tagged=madonna

Regina muzicii Pop a susținut că parcursul ei în industria muzicală nu ar fi fost la fel fără Aretha. Pe când avea 20 de ani, Madonna a mers la o audiție unde a cântat în fața a doi producători francezi hit-ul Arethei Franklin, „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman'. Interpretarea Madonnei i-a uimit pe producători, care au susținut-o în lansarea carierei sale în muzică.

„Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat, nu ar fi putut să se întâmple, fără a noastră doamnă a Soul-ului. Ea m-a condus pe drumul pe care sunt astăzi. Și știu că a influențat atât de mulți oameni din această încăpere. Vreau să îți mulțumesc, Aretha, pentru puterea pe care ne-ai dat-o. Trăiască Regina', a încheiat Madonna.

Cu toate acestea, fanii de pe Twitter nu au fost prea încântați de tributul adus de diva pop, care au susținut că Madonna a făcut întregul discurs despre ea însăși, și mai puțin despre comemorarea Arethei Franklin. Printre cele mai populare reacții se numără „Nu-mi vine să cred că Madonna i-a luat momentul Arethei să facă…asta? wooow' sau „Acest moment este despre Aretha sau Madonna?'.

https://twitter.com/xoraveen/status/1031744323820417024

Mai multe persoane l-au menționat pe Travis Scott, care a fost prima persoană ce a menționat-o pe Aretha, în timpul prestației lui. „Odihnește-te în pace, Regină a muzicii Soul, Aretha Franklin'.

Citește și:
Aretha Franklin a murit. Ce mesaje emoționante au transmis celebrități din întreaga lume

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people