Madison LeCroy, tânăra care ar fi provocat despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez, face primele declarații

Încă de la apariția zvonurilor cu privire la despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez, numele lui Madison LeCroy a fost pe buzele tuturor.

Madison LeCroy, tânăra care ar fi provocat despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez, face primele declarații

Încă de la apariția zvonurilor cu privire la despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez, numele lui Madison LeCroy a fost pe buzele tuturor, despre ea spunându-se că ar fi fost cea care a cauzat separarea.

În luna martie presa de peste Ocean specula că motivul pentru care relația dintre Alex Rodriguez & Jennifer Lopez s-a terminat ar fi fost infidelitatea lui Alex Rodriguez. În luna ianuarie, au apărut mai multe zvonuri cu privire la o relație între Alex Rodriguez și Madison LeCroy, o tânără cunoscută pentru apariția din show-ul Southern Charm.

Madison LeCroy a vorbit atunci despre relația cu Alex Rodriguez precizând însă că nu s-au întâlnit niciodată în persoană. „El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine”, a precizat tănăra. „Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime”.

Mai multe surse au declarat pentru publicații precum Pagesix sau People că „Scandalul Madison LeCroy este adevăratul motiv pentru care s-au despărțit definitiv. Aveau deja probleme, însă Jennifer a fost foarte jignită de acest scandal”.

Madison LeCroy a oferit acum primele declarații cu privire la despărțirea oficială a celebrului cuplu, separare anunțată joi. Ea a vorbit cu publicația PageSix precizând că: „M-ați luat pe nepregătite. Le doresc tot ceea ce este mai bun”.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărțit în cadrul unei declarații comune oferite în exclusivitate pentru Today. „Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”, se arată în declarația cuplului.

În luna februarie a anului 2021, Jennifer Lopez a declarat pentru site-ul Allure că ea și Alex Rodriguez au apelat la terapie pentru a face față perioadei de carantină impusă de pandemie.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au început relația în februarie 2017. Cei doi s-au logodit în martie 2019, după doi ani de relație. Și-au anulat de două ori nunta pe care o programaseră, ca urmare a pandemiei. Jennifer Lopez are doi copii din căsătoria anterioară cu Marc Anthony, iar Rodriguez are, și el, două fiice din relația cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

Citește și:
O familie modernă: cum se înțeleg Katy Perry și Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people