Macaulay Culkin, apariție inedită alături de iubita lui. Detaliul care a atras atenția

Macaulay Culkin și iubita lui au fost surprinși de paparazzi în timp ce erau la plimbare alături de animalele lor de companie.

Macaulay Culkin, apariție inedită alături de iubita lui. Detaliul care a atras atenția

Macaulay Culkin și iubita lui, actrița Brenda Song, au fost surprinși de paparazzi în timp ce erau la plimbare alături de animalele lor de companie.

Actorul în vârstă de 40 de ani, devenit celebru după rolul din seria Singur Acasă, și actrița Disney în vârstă de 32 de ani au atras atenția tuturor în special datorită modului inedit în care au ales să își plimbe pisica: într-un cărucior de copil.

Fanii celor doi au început imediat să facă diverse presupuneri, luând în considerare declarațiile recente ale actorului care a spus într-un interviu că el și iubita lui își doresc foarte mult să devină părinți și chiar „lucrează” la acest aspect al relației lor.

Atât Macaulay Culkin, cât și Brenda Song au ales ținute casual pentru plimbarea alături de patrupedele lor preferate, însă și sloganul inscripționat pe tricoul actorului a atras atenția – Emotional Support Human. Pe lângă ochelarii de soare, cei doi au mai avut un accesoriu în comun: masca de protecție.

Într-un interviu acordat în luna martie publicației Esquire, Macaulay Culkin a dezvăluit detalii intime despre relația lui cu Brenda Song, precizând că ei încearcă de ceva timp să aibă un copil. „Exersăm mult. Încă încercăm să găsim timpul potrivit. Nimic nu este mai excitat decât atunci când doamna ta intră în cameră și spune: ‘Dragă, sunt la ovulație'”.

Macaulay Culkin a mai dezvăluit că își petrece timpul jucând jocuri video, uitându-se pe YouTube, creând conținut pentru site-ul său Bunny Ears și înregistrând diverse podcast-uri.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Brenda, care l-a cunoscut pe Macaulay în 2017 pe platourile de filmare ale peliculei Changeland, a vorbit în același interviu despre lucrurile care au atras-o la cunoscutul actor. „Oamenii nu realizează cât de incredibil de bun, amabil, loial, dulce și inteligent este el”.

Citește și:
Asemănarea dintre Rumer Willis și mama sa, Demi Moore, este izbitoare în aceste noi imagini

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video