Luna, fiica lui Chrissy Teigen și John Legend, a început prima zi de grădiniță într-un mod neobișnuit

Chrissy Teigen și John Legend sunt părinții a doi copii superbi, iar Luna, în vârstă de doi ani, a început săptămâna aceasta grădinița.

Luna, fiica lui Chrissy Teigen și John Legend, a început prima zi de grădiniță într-un mod neobișnuit

Faptul că Luna a început săptămâna aceasta grădinița a fost un prilej de bucurie pentru întreaga familie, dar se pare că Luna, fiica lui Chrissy Teigen și John Legend, a avut parte de o primă zi de grădiniță ușor neobișnuită.

După ce au avut parte de o excursie în Bali la începutul lunii august, Chrissy le-a dezvăluit fanilor și urmăritorilor ei de pe Instagram faptul că Luna a început să se pregătească pentru grădiniță. Ținuta pentru prima zi de grădiniță a fost foarte stylish, Luna purtând o jachetă din jeans și având un rucsac mini.

Poate părea imaginea elevului perfect, însă lucrurile nu stau chiar așa. Într-un video pe care Chrissy l-a postat pe contul personal de Instagram, aceasta a întrebat-o pe Luna ce s-a întâmplat mai exact în prima ei zi de grădiniță.

Întrebată de către mama ei ce a făcut la grădiniță, Luna a avut un răspuns neașteptat, spunând că: „L-am împins.' Iar în acel moment Chrissy a rugat-o să dea mai multe detalii, iar atunci a spus că a împins un băiat.

https://www.instagram.com/p/BmzOyURnEO4/?taken-by=chrissyteigen

Alături de acel video, Chrissy le-a mai împărtășit fanilor și o poză cu fiica ei îmbrăcată într-o rochie înflorată, uitându-se la un album foto de familie pe care Chrissy Teigen și John Legend i l-au dat pentru a-l avea cu ea la grădiniță, în caz că Luna se simte tristă.

https://www.instagram.com/p/BmzK5_Vnwf4/?taken-by=chrissyteigen

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună și un băiețel, pe nume Miles Theodore, care s-a născut în luna mai al acestui an.

Citește și:
Chrissy Teigen ne arată cât de mult s-a schimbat corpul ei după sarcină și gestul ei este lăudabil

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people