Lucrul neobișnuit pe care Regina Elisabeta a II-a îl are în comun cu Meghan Markle și Kate Middleton

Regina Elisabeta a II-a are numeroase obiceiuri mai puțin obișnuite, însă atât Majestatea Sa, cât și Meghan Markle și Kate Middleton fac acest lucru, deși ar putea beneficia oricând de ajutorul unui specialist.

Lucrul neobișnuit pe care Regina Elisabeta a II-a îl are în comun cu Meghan Markle și Kate Middleton

Membrii familie regale britanice ne demonstrează destul de des că au o viață normală, având aceleași obiceiuri ca orice altă persoană.

Deși în mod evident are numeroase beneficii și ajutoare când vine vorba de cele mai ciudate lucruri, Regina Elisabeta a II-a preferă să facă un lucru singură, exemplul ei fiind urmat și de Meghan Markle și Kate Middleton.

Majestatea Sa se machiază singură în fiecare zi, existând însă și o excepție. Aceasta apelează la ajutorul unui make-up artist atunci când filmează discursul de Crăciun. Angela Kelly, cea care se ocupă de garderoba și stilul Reginei, a dezvăluit aceste informații într-o nouă carte.

Potrivit Angelei, Regina Elisabeta a II-a are un machiaj simplu, clasic, pe care și-l face singură în fiecare zi, iar de Crăciun apelează la ajutorul make-up artistului Marilyn Widdes.

Angela Kelly a vorbit și despre colecția impresionantă de diamante pe care o are Regina Elisabeta a II-a și a dezvăluit cum sunt curățate acestea. „Ginul și apa sunt utile pentru a da mai multă strălucire diamentelor”.

Citește și:
Povestea din spatele celei mai inedite imagini cu Regina Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people