Lucrul mai puțin obișnuit și contrar obiceiurilor regale pe care îl face Meghan Markle

Meghan Markle urmează calea Prințesei Diana și își creează propriile reguli în familia regală, uimindu-i pe toți.

Lucrul mai puțin obișnuit și contrar obiceiurilor regale pe care îl face Meghan Markle

Meghan Markle este descrisă drept „prințesa feministă din visurile noastre” în cadrul unui nou documentar și asta deoarece Ducesa de Sussex, spre deosebire de ceilalți membri ai familiei, își scrie singură discursurile.

Membrii familiei regale apelează, de obicei, la ajutorul angajaților pentru discursuri, dictându-le totul, însă nu este și cazul Ducesei de Sussex.

Potrivit noului documentar, Meghan își scrie singură discursurile și poate fi văzută des având notițe când se pregătește pentru un eveniment. Un comentator regal chiar a descris-o ca fiind „prințesa feministă din visurile noastre” pentru dedicarea pe care o arată față de noul ei rol.

Potrivit The Daily Mail, Michele Ruiz, colaborator Vanity Fair a spus în documentar: „În aceste timpuri și pentru această familie este ceva neobișnuit să spui discursuri despre feminism. Este cu siguranță ceva ce Regina nu face și nici Kate Middleton nu o face.”

Meghan și-a luat în serios rolul de Ducesă de Sussex, iar acest lucru se va arăta și în documentarul special Meghans New Life: The Real Princess Diaries, care va fi difuzat în Statele Unite de Ziua Recunoștinței.

Potrivit Daily Mail, înaintea discursului pe care Meghan Markle l-a ținut în Fiji în timpul turneului regal, comentatorul regal Omid Scobie a văzut că pe notițele Ducesei apar și câteva modificări scrise de mână. Acesta a întrebat un angajat dacă a scris singură acele notițe, deoarece nu este un lucru firesc pentru membrii familiei regale.

Discursul ținut de Ducesa de Sussex atunci a fost unul memorabil, o chemare la lupta pentru o plată egală, iar Omid Scobie a declarat că s-a simțit că acest discurs a fost doar munca lui Meghan. „A fost totul al ei. Ea a muncit zile întregi la acest discurs.” Discursul din Fiji nu a fost doar feminist, ci și foarte personal, Ducesa dezvăluind cum și-a plătit singură studiile.

Citește și:
Meghan Markle ține un discurs despre dreptul la vot al femeilor și devine prima Ducesă care se declară feministă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people