Liviu Teodorescu lanseaza single-ul “Asa e ea #DULCE”

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, lanseaza single-ul “Asa e ea #DULCE”, impreuna cu videoclipul oficial.

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul “Asa e ea #DULCE”

Scrisa si compusa de catre Liviu Teodorescu in propriul sau studio, LiTE Music, piesa Asa e ea #Dulce' evidentiaza o poveste incarcata de mister din perspectiva barbatului care ajunge sa fie prins in jocul vicios al femeii.

„<> nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa in studioul meu, insa la productie m-au ajutat Serban Cazan si Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a iesit totul.', a spus Liviu.

Videoclipul single-ului Asa e ea #DULCE' este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alaturi de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasa Marisa Paloma, castigatoarea sezonului 2 a emisiunii Bravo, ai stil'. Frumoasa vloggerita a intrat in pielea unei sirene misterioase.

Videoclipul Asa e ea #Dulce' continua seria proiectelor in care Liviu filmeaza alaturi de unele dintre cele mai frumoase vloggerite din Romania, cum s-a intamplat si la Cine m-a pus' – Sinziana Negru, Fanele' – Laura Giurcanu si Obsesie' – Christina Ich.

Ii multumesc Marisei ca a acceptat propunerea de a aparea in clipul meu, a fost super tare pe set si suntem cu totii mega incantati de cum a iesit totul. Am muncit mult, am indurat frig cat cuprinde, dar a meritat tot efortul.', a completat Liviu.

Artist si compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului in urma participarii la concursul de talente Vocea Romaniei'. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio muzical, LiTE Music. Gelos', Esti Piesa', Tarziu' sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people