Lidia Buble a fost criticată pe Instagram pentru felul în care arată

Lidia Buble a fost criticată de fanii de pe Instagram pentru că ar fi prea slabă, după ce vedeta a postat o imagine în costum de baie.

Lidia Buble a fost criticată de fanii de pe Instagram pentru că ar fi prea slabă, încă o dovadă că aspectul unei femei nu poate nicidecum să mulțumească pe toată lumea. Deși recunoscută drept una dintre cele mai frumoase vedete din România, lucru pe care tot fanii nu încetează să i-l transmită pe rețelele sociale, cântăreața are parte și de critici atunci când postează fotografii despre care fanii consideră că nu ar pune-o într-o lumină bună.

Lidia Buble a fost criticată deoarece, în imaginea în sutienul de la costumul de baie pe care a postat-o, poziția corpului îi sublinia liniile coastelor, lucru aparent inadmisibil pentru unii internauți. „Zici că ești la radiografie, numai coaste”, i-a reproșat cineva. „Mănâncă ceva” a fost un alt sfat nesolicitat și de care Buble, o persoană adultă și capabilă să-și stabilească singură planul alimentar, cu siguranță nu ar fi avut nevoie.

Dar aceasta nu a fost prima ocazie în care Lidia Buble a fost criticată pentru postările sale. Aproape fiecare imagine pe care aceasta o împărtășește cu cei peste 1,3 milioane de fani ai săi generează și reacții negative. Nu e de mirare, deci, că de multe ori femeile își editează dramatic imaginile postate în online, din dorința de a arăta permanent o imagine cât mai aproape de perfecțiune.

Recent, Lidia Buble a fost criticată inclusiv pentru faptul că s-a pozat alături de una dintre surorile sale, Estera, căreia i-a dedicat adevărate declarații de admirație. Vedeta a simțit nevoia chiar să justifice postările despre sora ei și a subliniat faptul că a primit deja mesaje care o acuzau că exagerează. „O să sune ca și cum sunt obsedată de tine. Nu e ca și cum ăsta nu e adevărul. Ești superbă. Nu mă pot opri. (…) Știu că v-am disperat, am și primit câteva mesaje că deja exagerez, că-i spun în continuu …. îmi pare rău, dar nu pot să mă abțin”

Citește și:
Cum arată și ce face azi Noelle Vlasov, fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu?

Foto: Instagram Lidia Buble

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people