Liam Hemsworth și Gabriella Brooks își confirmă relația printr-o postare pe Instagram

Deși Liam Hemsworth și Gabriella Brooks formează un cuplu de mai bine de un an, până acum cei doi nu au postat nicio fotografie împreună.

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks își confirmă relația printr-o postare pe Instagram

Zvonurile conform cărora Liam Hemsworth și Gabriella Brooks ar forma un cuplu au apărut în urmă cu un an și jumătate, însă până acum niciunul dintre ei nu a confirmat relația.

Recent, Liam Hemsworth și Gabriella Brooks au apărut într-o imagine pe care una dintre prietenele Gabriellei a postat-o pe contul său de Instagram. Michele Merkin a făcut publice mai multe fotografii cu Brooks, cu ocazia zilei de naștere a modelului, iar într-una dintre ele îl putem vedea și pe Liam Hemsworth. Acesta se află în spatele Gabriellei și poartă o pălărie.

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks au fost văzuți împreună pentru prima oară în decembrie 2019, în Byron Bay, Australia. Păreau extrem de apropiați, iar pe lângă acest lucru, actorul le-a și prezentat-o părinților săi pe Gabriella, semn că relația era serioasă încă de atunci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Weekend Magazine (@weekendmagazine2.0)

„Lucrurile între Liam și Gabriella devin tot mai serioase, mai ales de când ei au luat masa alături de frații și prietenii lui apropiați. Liam a putut să vadă cât de bine se înțelege ea cu persoanele dragi lui. El chiar crede în relația cu Gabby și este foarte deschis să vadă unde va ajunge relația lor”, a declarat o sursă anul trecut pentru Hollywood Life.

O altă sursă a adăugat faptul că este surprinzător că relația dintre ei a evoluat atât de repede. „Gabby și Liam au avut parte înainte de relații serioase și este surprinzător cât de rapid s-au înțeles cei doi. Dar lucrurile decurg natural. Ei au prieteni comuni în Sydney și L.A, așa că s-au acomodat ușor cu stilul de viață al fiecăruia. Este amuzant că ei nu vor să se grăbească. Dar, în realitate, lucrurile nu au stat așa. Ei chiar se plac și au petrecut foarte mult timp împreună.”

În august 2019, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anunțat că se despart, după opt luni de căsătorie, fiind o decizie care a luat pe toată lumea prin surprindere. Liam Hemsworth a reușit să treacă peste divorțul de Miley Cyrus, o sursă apropiată lui dezvăluind în luna ianuarie faptul că Liam „este mult mai fericit acum.”

Citește și:
Care este noua cauză pentru care luptă Angelina Jolie?

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video