Liam Hemsworth are o nouă iubită

La aproape două luni de la despărțirea de Miley Cyrus, Liam Hemsworth are o nouă iubită, o actriță în vârstă de 22 de ani.

Liam Hemsworth are o nouă iubită

Zilele trecute, la două luni de la despărțirea de Miley Cyrus, Liam Hemsworth a fost văzut în compania unei actrițe, Maddison Brown, pe care o recunoști dacă urmărești serialul Dynasty.

Surse apropiate au declarat că actorul „o place foarte mult” pe Maddison, care provine tot din Australia și simte că ea „îl înțelege”.

Liam a fost văzut ținându-se de mână cu Maddison în New York, săptămâna trecută. Cei doi au mâncat prânzul la un restaurant italian în West Village joi, iar seara au fost văzuți la barul The Flower Shop în Lower East Side.

Maddison Brown și Liam Hemsworth

Maddison Brown și Liam Hemsworth

 

Aceleași surse au declarat că această nouă relație merge foarte bine, cel puțin din perspectiva lui Liam. „El o place cu adevărat pe Maddison. El simte că Maddison îl înțelege, un motiv fiind și faptul că ea provine tot din Australia. Ei au un simț al umorului similar”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Liam Hemsworth și Maddison Brown au fost văzuți de mai multe persoane împreună, iar martorii de la restaurant au declarat pentru aceeași publicație că Liam „a cerut o masă afară și a avut mâna pe spatele lui Maddison. Ei zâmbeau și râdeau, însă nu s-au sărutat. Cei doi păreau că se simt foarte bine împreună și relaxați unul în compania celuilalt. Era romantic, însă păreau că sunt prieteni care se bucură de compania fiecăruia.” Seara însă, Liam și Maddison au fost văzuți sărutându-se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NO BACKSTAGE (@nobkstg) on

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit în luna august, după o căsnicie de câteva luni. În prezent Miley are o relație cu artistul australian Cody Simpson.

Citește și:
Ce crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus cu Cody Simpson

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people