Leonardo DiCaprio răspunde președintelui Braziliei care l-a acuzat că a pornit incendiile din Pădurea Amazoniană

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a lansat un atac la adresa actorului Leonardo DiCaprio, iar acesta i-a dat cea mai bună replică.

Leonardo DiCaprio răspunde președintelui Braziliei care l-a acuzat că a pornit incendiile din Pădurea Amazoniană

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, îl acuză pe actorul Leonardo DiCaprio că a pornit incendiile care au devastat Pădurea Amazoniană în vara acestui an. În fapt, Bolsonaro susține că donațiile pe care DiCaprio le-a făcut organizațiilor locale non-profit au dus la incendierea Pădurii Amazoniene deoarece aceste organizații au fost cele care au pornit incendiile pentru a atrage donații din lumea întreagă.

„DiCaprio este un tip cool, nu-i așa?”, a declarat președintele Braziliei la finalul săptămânii trecute. „A dat bani pentru ca Amazonul să fie incendiat”. Declarația lui Bolsonaro a fost urmată de mai multe percheziții care au avut loc la sediile a două grupări nonprofit din Padra. În plus, mai mulți pompieri voluntari au fost arestați, fiind acuzați de pornirea unor incendii, însă au fost eliberați la scurt timp după.

Grupările de mediu din Brazilia l-au acuzat în ultimele luni pe Bolsonaro susținând că el este responsabil de aceste incendii, pentru că a aprobat defrișări masive.

DiCaprio a negat acuzațiile pe care i le aduce Bolsonaro printr-o declarație publicată pe contul lui de Instagram. „În aceste momente de criză pentru Amazon, îi susțin pe oamenii din Brazilia care muncesc pentru a salva moștenirea lor naturală și culturală. Ei sunt extraordinari și un exemplu emoționant și umil de pasiune și angajament de care este nevoie pentru a salva mediul înconjurător. Viitorul acestor ecosisteme de neînlocuit este în joc și sunt mândru să stau alături de aceste grupări care le protejează. Deși sunt demne de a fi susținute, noi nu am sponsorizat organizațiile vizate”.

Citește și:
Leonardo DiCaprio și-a impresionat fanii din România cu fotografiile postate pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people