Leonard Miron și iubitul lui se pregătesc de căsătorie

Leonard Miron și-a adus partenerul de viață, Miguel, la Pitești, localitatea sa natală, și a povestit că se pregătesc de căsătorie.

Leonard Miron și iubitul lui se pregătesc de căsătorie

Leonard Miron și partenerul său, Miguel, au o relație solidă, care durează de 20 de ani, iar cei doi au vizitat împreună România recent, mergând și la Pitești, localitatea de unde provine fostul prezentator TVR. Leonard Miron este una dintre puținele figuri publice din România care și-au asumat public orientarea sexuală. Acesta s-a stabilit în urmă cu mulți ani în Marea Britanie, acolo unde trăiește alături de Miguel.

Fostul prezentator TV a avut o viață cu suișuri și coborâșuri și a fost afectat de probleme de sănătate, dar relația sa cu Miguel a fost o constantă pe parcursul ultimelor decenii. Cei doi sunt deciși acum să își oficializeze relația și să se căsătorească. La vremea la care Leonard Miron își făcea coming out-ul, acesta a fost afectat de reacția familiei, care a rupt, pentru o vreme, contactul cu el. Însă Miron a povestit că mama lui a acceptat relația pe care o are și chiar a oferit cuplului binecuvântarea pentru căsătorie, cu puțin timp înainte de a se stinge.

Leonard Miron a revenit recent în România alături de Miguel, și a povestit la Teo Show, emisiunea Kanal D moderată de Teo Trandafir, că partenerul său e îndrăgostit de țară. „A trebuit să vin trei săptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: ‘hai să mergem’. Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.

După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50% din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta”, a declarat Leonard Miron.

Partenerul lui Leonard Miron, Miguel, provine dintr-o familie nobilă, lucru despre care fostul prezentator TV a vorbit pentru Click!. „Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria. Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, tot muncește, predă la două universități în Anglia”.

Citește și:
Boala lui Răzvan Fodor este motivul pentru care artistul abia așteaptă să se vaccineze

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people