Legătura surprinzătoare dintre Anna Lesko și Jennifer Lopez

Te-ai fi așteptat să existe o legătură între Anna Lesko și Jennifer Lopez? Ei bine, există!

Legătura surprinzătoare dintre Anna Lesko și Jennifer Lopez

Da, ai citit bine! Există o legătură între celebra Jennifer Lopez și Anna Lesko, una dintre cele mai sexy artiste de la noi.

Frumusețea și talentul Annei Lesko nu au trecut neobservate nici de celebra cântăreață și actriță Jennifer Lopez. O secvență cu Anna Lesko a fost selecționată de Jennifer Lopez pentru a apărea într-un clip postat de ea pe Youtube.

Probabil știi deja că Jennifer Lopez a lansat recent piesa Pa’Ti, o colaborare cu Maluma, iar clipul se bucură de un succes imens, iar melodia urcă vertiginos în topuri. Secvențele de dans din clip au dus la apariția a numeroase provocări pe Tik Tok, fanii artistei încercând să reproducă mișcările lui Lopez.

Copleșită de numărul impresionat de clipuri cu fani din toată lumea care dansează pe ritmul piesei sale, Jennifer Lopez a decis să adune cât mai multe secvențe – cele mai memorabile – și să realizeze un video cu acestea, fiind postat pe canalul de YouTube al artistei cu descrierea Pa’ Ti Challenge TikTok Dance Compilation.

Printre numeroșii fani se numără și Anna Lesko, care a publicat pe pe contul ei de TikTok un clip în care apare frământând cocă pe ritmurile piesei lui Jennifer Lopez.

@anna_lesko#patichallenge #patilonely #MoveForMentalHealth #pandachallenge #foryou♬ Pa Ti – Jennifer Lopez & Maluma

O secvență din acest video postat de Anna Lesko a fost inclusă în clipul realizat de Jennifer Lopez, clip care a strâns deja peste 300.000 de vizualizări pe YouTube. Poți vedea și tu videoclipul mai jos!

Citește și:
Cum a apărut Scarlett Johansson în public, la scurt timp de la căsătorie. Detaliul care a atras atenția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people