Legătură mai puțin știută dintre Beyonce și Regina Elisabeta a II-a

Beyonce este o regină pentru noi toți, însă se pare că faimoasa cântăreață chiar are sânge nobil, ea fiind înrudită cu Regina Elisabeta a II-a.

Legătură mai puțin știută dintre Beyonce și Regina Elisabeta a II-a

Să faci parte din familia regală nu este mereu o experiență minunată, însă asta nu te-a oprit probabil să-ți imaginezi, cel puțin de două-trei ori, cum ar fi să afli că ai, de fapt, origini nobile.

Ei bine, aceste idei par desprinse dintr-un film, dar câteodată este ok să visezi. Spre deosebire de noi, există câteva celebrități care au cu adevărat legătură cu familia regală, dincolo de cariera de succes.

Astfel, se pare că Ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles este înrudită cu Celine Dion și Madonna, iar Kate Middleton este verișoară îndepărtată cu Ellen DeGeneres și Guy Ritchie.

Asta nu este tot însă. Cea pe care noi o considerăm regină pentru tot ceea ce face, Beyonce, are adevărat sânge nobil. Se pare că ea este înrudită cu Regina Elisabeta a II-a, cele două fiind verișoare îndepărtate.

Astfel, potrivit CBS News, Beyonce și Regina Elisabeta a II-a sunt verișoare de gradul 25, amândouă fiind urmașele lui Henry al II-lea. Aceste informații se pare că pot fi obținute pe site-ul Geni, unde poți descoperi și tu un arbore genealogic mai complex.

Este bine de știut totodată, că există și alte vedete înrudite cu Regina, de exemplu Angelina Jolie (verișoară de gradul 26), Hilary Duff (verișoară de gradul 18), Uma Thurman (verișoară de gradul 21) și chiar și Michael Douglas (verișor de gradul 19).

Surprinzătoare aceste legături, nu-i așa?

Citește și:
Vedete despre care nu ai fi banuit ca sunt inrudite

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people