Leandra Medine a anuntat ca este insarcinata prin intermediul unei scrisori emotionante

Fondatoarea Man Repeller, Leandra Medine, a anuntat ca este insarcinata prin intermediul unei scrisori emotionante.

Leandra Medine a anuntat ca este insarcinata prin intermediul unei scrisori emotionante

Leandra Medine este fondatoarea Man Repeller. Deschis initial ca un blog, Man Repeller a devenit un site perfect pentru pasionatele de moda, unde totul este tratat intr-un mod amuzant, dar cu informatii importante.

Avand in vedere succesul site-ului si imaginile postate de aceasta, ne-am fi gandit ca Leandra are viata perfecta, insa se pare ca lucrurile au fost, in realitate, departe de aceasta iluzie. Aceasta a anuntat ieri prin intermediul unei scrisori emotionante ca este insarcinata.

Daca te-ai obisnuit pana acum cu anunturi adorabile, cu baloane simpatice si tot felul de decoratiuni, Leandra a ales sa spuna tuturor ca va deveni mama intr-un mod in care ar putea ajuta si alte persoane. Aceasta este insarcinata in 22 de saptamanani, insa lupta ei pentru a reusi sa devina mama nu a fost una usoara.

In scrisoarea postata pe Man Repeller, Leandra Medine a vorbit despre lupta pe care a dus-o, de la tratamentele de fertilizare in vitro pana la pierderea unei sarcini.

Aceasta a povestit cum a crezut ca ea este de vina, ca se afla intr-o relatie incompatibila si ca pur si simplu nu poate deveni mama. A explicat ce simtea si faptul ca fericirea credea ca nu va mai face niciodata parte din viata ei. A incercat numeroase metode pentru a-si reveni dupa pierderea sarcinii, de la acupunctura la hipnoza.

Leandra a marturisit ca a ajuns sa se urasca, insa inainte sa ia o decizie care i-ar fi putut afecta viitorul, medicul a anuntat-o ca este insarcinata cu gemeni. Este de inteles de ce nu a impartasit mai devreme acest lucru minunat, insa acum ea si-a dorit ca povestea ei sa ajute si alte persoane.

„Daca este ceva ce am invatat, este ca nicio stare nu rezista pentru totdeauna. Daca iti poti aminti o versiune a ta pe care ai iubit-o, ea este inca acolo undeva si cateodata are nevoie doar sa o recunosti. Adevarata ironie a bucuriei este ca nu o cunosti niciodata, adica o recunosti, insa doar atunci cand te prabusesti.”

Citeste si:
Chrissy Teigen si Gabrielle Union vorbesc despre un subiect tabu care afecteaza femeile din toata lumea, infertilitatea

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people