Lea de Seine, prima apariție în public alături de tatăl ei, Bradley Cooper

Lea de Seine, fiica lui Bradley Cooper și a Irinei Shayk și-a făcut debutul la primul ei eveniment public în urmă cu câteva zile.

Lea de Seine, prima apariție în public alături de tatăl ei, Bradley Cooper

Lea de Seine, fiica lui Bradley Cooper și a Irinei Shayk, a apărut rar în public, însă weekend-ul trecut ea și-a făcut debutul la primul eveniment oficial, unde a mers alături de tatăl ei.

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au separat anul acesta după aproape patru ani de relație, însă ei continuă să o crească împreună pe Lea, în vârstă de doi ani. Aceasta a fost văzută în timp ce stătea în brațele tatălui ei în cadrul ceremoniei de la Mark Twain Prize for American Humor, eveniment care a avut loc la Kennedy Center în Washington D.C.

La acest eveniment, Lea a purtat o rochie neagră cu imprimeu cu stele argintii și o vestă de fâș. Aceasta avea părul strâns, iar look-ul ei i-a impresionat pe toți cei prezenți lângă ea și Bradley Cooper.

Actorul a participat la eveniment pentru a-l susține pe prietenul și colegul lui din A Star is Born, Dave Chappelle, care a primit un premiu important în cadrul ceremoniei. Cei doi sunt prieteni foarte buni, iar Dave are doar cuvinte de laudă la adresa actorului. „El îmi este un foarte bun prieten și mi-a plăcut să lucrăm împreună. În ceea ce privește experiența mea, Bradley este cu siguranță un actor și un regizor bine format.”

Citește și:
Bradley Cooper și-a schimbat look-ul și este greu de recunoscut

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people