Lavinia Pîrva spune adevărul despre zvonurile privind divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a spus adevărul despre zvonurile care au circulat în ultima vreme în presă privind divorțul dintre ea și Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva spune adevărul despre zvonurile privind divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a vorbit despre zvonurile care au apărut în ultima vreme în presă, conform cărora ea și Ștefan Bănică Jr. ar divorța, după ce artista a fost surprinsă fără verighetă pe deget. 

Lavinia Pîrva a reacționat și a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care spune adevărul despre aceste speculații. „Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne mare ți-e grădina!”

„Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de „surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, a mai scris cântăreața.

Lavinia Pîrva a adăugat faptul că există subiecte mult mai importante și lipsa unei verighete nu denotă și un divorț. Ba mai mult decât atât, a menționat că ea și Ștefan Bănică Jr. sunt foarte îndrăgostiți. „Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow !) de pe degetul meu, atunci vă spun ca să dormiți liniștiți! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, și-a încheiat cântăreața mesajul de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de „surse din anturajul cuplului” , asta mai lipsea 🙂 ! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

Lavinia Pîrva formează un cuplu cu Ștefan Bănică Jr. din 2013, iar în 2017 cei doi s-au căsătorit în Bulgaria. În 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit într-un interviu pentru revista Viva despre cum este viața lui de familie, de când a apărut și Alexandru, băiețelul pe care îl are alături de Lavinia Pîrva. „Pandemia mi-a „dăruit” timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face.”

Citește și:
Celebrul actor de origine română Sebastian Stan, surprins în ipostaze fierbinți alături de noua lui iubită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people