Laura Cosoi face primele declarații despre botezul fetiței sale, Vera

Pe 15 august, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară, iar actrița și soțul ei se pregătesc pentru botezul fetiței lor.

Laura Cosoi face primele declarații despre botezul fetiței sale, Vera

Laura Cosoi a devenit pentru a doua oară mamă în vara acestui an, pe 15 august. Actrița a născut tot o fetiță, pe care o cheamă Vera. 

Laura Cosoi a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” despre schimbările care au apărut în viața ei odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil. „De pe 15 iunie, Rita a fost la creșă. Doamne-ajută, a fost foarte bine. Încurajez părinții să aibă mai multă încredere în copil și să îl responsabilizeze în măsura în care se poate. (…) Vera e bine. Suntem foarte bine. (…) Mie nu mi se pare că s-au schimbat foarte mult lucrurile în casă. Încercăm cumva să nu forțăm nota în ceea ce privește relația dintre Rita și Vera. Nu vorbim toată ziua despre Vera și așa mai departe.”

Actrița a făcut mărturisiri și despre relația dintre cele două fiice ale sale, menționând că Rita, fetița cea mare, nu este geloasă. „Evident că Rita nu e geloasă. Contează foarte mult și cum e copilul cel mare. Nu e geloasă în sensul că niciodată nu-mi spune să o dăm la o parte să vină ea. Adică își face loc unde a rămas, în partea cealaltă, dacă o alăptez pe Vera, să zicem. Mie asta îmi place foarte mult. Acum nu știu cum o să fie mai târziu cu jucăriile cu astea.”

Cu această ocazie, Laura Cosoi a făcut și primele declarații despre botezul Verei, dezvăluind locația în care va avea loc evenimentul. „Ne pregătim de botez. Vom pleca din București. În sfârșit o ieșire. Vom merge în Maramureș. De-abia așteptăm. Săptămâna viitoare pornim și o să fie ceva în natură, foarte restrâns. Cu familia și câțiva prieteni”, a declarat vedeta pentru sursa menționată.

În urmă cu doi ani, Laura Cosoi a botezat-o pe Rita în cadrul unei ceremonii care a avut loc tot în Maramureș.

De asemenea, în aceeași emisiune, actrița a vorbit și despre al treilea copil. „Probabil mai târziu va merge Vera la creșă și vom face loc de al treilea”, a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, actrița a născut-o pe prima ei fetiță, Rita.

Citește și:
De ce nu își trimite Andreea Bănică fiica la școală?

Foto: Instagram Laura Cosoi/Alex Gâlmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people