Lana Del Rey, ținta unei tentative de răpire

Un bărbat a fost arestat în Orlando în legătură cu tentativa de răpire a cântăreței Lana Del Rey. The Guardian relatează că bărbatul a fost arestat vineri în Florida, și că acesta era înarmat la momentul reținerii.

Lana Del Rey, ținta unei tentative de răpire

Din fericire, poliția a acționat după ce a primit un pont anonim, care a condus la reținerea unui bărbat de 43 de ani, Michael Hunt. Se pare că Hunt avea un cuțit asupra lui și a fost arestat în apropierea centrului Amway din Orlando, unde urma să concerteze Lana Del Rey.

Departamentul de poliție din Orlando a declarat că „la momentul reținerii, Hunt se afla în posesia unor bilete la concertul Lanei și avea un cuțit”.

Din fericire, bărbatul nu a intrat niciodată în contact cu Lana Del Rey și se află acum în custodie la închisoarea Orange County.

Înainte de arestarea acestuia, Hunt era suspectat că ar fi scris niște posturi pe rețelele de socializare, care au dus la suspectarea acestuia de tentativă de răpire a cântăreței.

Rolling Stone a relatat că Hunt obișnuia să își folosească contul de Facebook pentru a-și proclama obsesia față de Lana Del Rey, iar în data de 30 ianuarie, Hunt a scris „Vreau să îmi văd regina vineri, și începând cu ziua aceea, toate deciziile noastre vor fi comune”.

Conform publicației, Hunt s-a filmat într-un video pe care l-a publicat pe facebook în care a afirmat că „Cel mai probabil o să termin turul cu ea, evident. Vom dansa și vom discuta ca să stabilim ce vom face în continuare.”

Citește și:
Ellen DeGeneres, în lacrimi după ce a primit cadoul aniversar de la soția ei, Portia de Rossi

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people