Lana Del Rey se află în jurul unei adevărate controverse pe Internet

Lana Del Rey a anunțat pe o rețea de socializare că va lansa un nou album, iar o dată cu asta și-a criticat mai multe dintre colegele ei din industria muzicală.

Lana Del Rey se află în jurul unei adevărate controverse pe Internet

Lana Del Rey a anunțat recent că va lansa un nou album care va conține piese legate de experiențele personale de care a avut parte în ultimii ani. În timp ce mai mulți dintre fanii artistei se bucură, alții au fost surprinși de faptul că ea a criticat modul în care s-a dezvoltat industria muzicală în ultimii ani. 

Lana a fost acuzată că ea ar „promova abuzurile” prin intermediul pieselor sale. Ea a vorbit și despre ceea ce promovează alte artiste, precum Beyonce, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B și Nicki Minaj.

Lana a vrut să clarifice lucrurile, așa că a făcut o postare pe contul personal de Instagram prin care răspunde în fața acestor acuzații. „Acum că Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani și Nicki Minaj și Beyonce au avut single-uri pe primele poziții cu piese în care vorbeau despre a fi sexy, despre a nu purta haine, a face sex, a înșela pe cineva, etc. – aș putea, vă rog, să mă întorc la a mă simți frumoasă atunci când sunt îndrăgostită, chiar dacă relația nu e perfectă, despre a dansa pe bani – sau despre orice îmi doresc eu – fără să fiu crucificată sau să mi se spună că promovez abuzul??????”, a scris artista pe Instagram.

Lana a încercat să se apere și a mărturisit că piesele sale vorbesc despre experiențele pe care ea le-a trăit. „M-am săturat de compozitoarele și cântărețele care spun că promovez abuzul, când în realitate sunt pur și simplu o persoană minunată care cântă despre realitățile pe care le vedem cu toții și despre relațiile abuzive din întreaga lume”, a adăugat artista.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lana Del Rey (@lanadelrey) pe

„Ca să fiu clară, nu sunt o feministă – dar trebuie să existe un loc în care să existe feminism pentru femeile care arată și se comportă ca mine – pentru acele femei care spun nu, dar bărbații înțeleg da, pentru acele femei care sunt criticate pentru faptul că sunt autentice. Am fost sinceră și optimistă în legătură cu relațiile complicate pe care le-am avut. Și ghiciți ce! Asta li se întâmplă mai multor femei. Și astea au fost experiențele pe care eu le-am trăit. Și vreau să spun că au fost 10 ani plini de minciuni, dar am învățat o mulțime din ele.”

Pe 5 septembrie Lana Del Rey va lansa un nou album. În prezent, artista lucrează și la două cărți de poezii, despre care spune că prin intermediul lor va oferi detalii cu privire la sentimentele ei.

Citește și:
Cine e bărbatul misterios din selfie-ul lui Jennifer Lopez?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video