Lady Gaga – tribut adus lui David Bowie la Premiile Grammy 2016 (VIDEO)

In cadrul show-ului de la Premiile Grammy, Lady Gaga a tinut sa il omagieze pe iconicul star rock David Bowie, care a decedat recent.

Lady Gaga – tribut adus lui David Bowie la Premiile Grammy 2016 (VIDEO)

Lady Gaga a oferit in cadrul Premiilor Grammy un spectacol uimitor – aceasta a cantat mici parti din cele mai influente melodii ale starului rock britanic David Bowie.

Dar nu numai atat, ci toata seara si intregul look ale lui Lady Gaga au fost inspirate de celebrul cantaret. Lady Gaga a aparut pe covorul rosu imbracata intr-o tinuta ce amintea de Ziggy Stardust, persona lui David Bowie din anii 70, si in cadrul reprezentatiei sale a schimbat multiple tinute potrivite cu fiecare dintre personajele melodiilor lui Bowie.

David Bowie a murit, din cauza cancerului, la varsta de 69 de ani, luna trecuta in New York. Vestea mortii sale a fost un soc pentru toti fanii sai, pentru ca starul si-a tinut boala de care suferea secreta.

Marele cantaret a oferit lumii intregi mai mult de patru decade de hit-uri si o noua viziune asupra muzicii, iar Lady Gaga a considerat ca este responsabilitatea sa sa il omagieze la Premiile Grammy.

Lady Gaga a marturisit ca David Bowie este una dintre personalitatile care o inspira cel mai mult si ca dramatismul sau, stilul androgin si abilitatea de a-si recrea imaginea in mod constant au avut o imensa influenta asupra ei – de aceea, inainte de spectacol, Lady Gaga si-a facut un tatuaj ce reprezinta alta persona a lui David Bowie, Aladdin Zane, poate cea mai faimoasa coperta a sa de album.

Multe vedete, printre care si Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon sau Adam Lambert, si-au exprimat admiratia pentru spectacolul lui Lady Gaga si pentru omagiul oferit lui David Bowie, scriindu-si parerile pe Twitter.

Insa nu toata lumea a fost atat de incantata – cei care au urmarit Premiile Grammy de acasa, la televizor, au acuzat-o pe Lady Gaga si o compania IT de exploatarea imaginii lui David Bowie, deoarece reclama mai sus-numitei companii a aparut pe ecrane imediat dupa show-ul cantaretei.

Publicul a sustinut ca celebra cantareata a exploatat show-ul realizat in memoria lui David Bowie, transformand-ul intr-o reclama.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people