Lady Gaga s-a despărțit de iubit?

Dacă acum câteva săptămâni relația dintre Lady Gaga și Dan Horton părea tot mai serioasă, acum mai multe semne ar confirma faptul că cei doi s-au despărțit.

Lady Gaga s-a despărțit de iubit?

Lady Gaga și-a uimit fanii în momentul în care vineri seară a postat pe Instagram câteva imagini de la petrecerea burlăcițelor a prietenei sale, Sarah Nicole Tanno. Însă, nu acesta ar fi fost lucrul care i-a șocat pe fani, ci descrierea imaginii: „Sarah, pe cale să devină o femeie măritată, și eu, o femeie singură.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Find me two women that are more fierce and determined than these two. 💕

O postare distribuită de LADY GAGA [fan account] (@ohmygaga10) pe

Ba mai mult, ea chiar a recunoscut faptul că ar suferi în acest moment: „S-ar putea să sufăr acum, însă nu puteam să ratez petrecerea burlăcițelor a celei mai bune prietene.” Pe lângă asta, o sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că Lady Gaga și Dan Horton s-ar fi despărțit săptămâna trecută. 

Ultima dată când au fost surprinși împreună Lady Gaga și Dan Horton, inginerul ei de sunet, a fost acum mai bine de trei luni, chiar în momentul în care cei doi luau masa în Los Angeles. Din acele imagini, se poate vedea cum cei doi par extrem de îndrăgostiți și nu se tem că paparazzi îi pot surprinde în asemenea ipostaze. Atunci, Dan nu a vrut să facă nicio declarație despre relația lor.

Pe lângă asta, cei doi au fost văzuți împreună la Pasadena Daydream Music Festival, unde s-au distrat și s-au simțit bine la concertul trupelor The Cure și The Pixies.

Recent, Lady Gaga a avut un show spectaculos în Las Vegas, cu toate că a avut parte și de un incident nefericit, mai precis ea a căzut din cauza unui fan în timpul concertului, însă după incident și-a continuat spectacolul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. De asemenea, ea a recunoscut că suferă și de fibromialgie.

Relația dintre Lady Gaga și Dan Horton a început la cinci luni după ce ea și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit în luna februarie, după o relație de doi ani.

Citește și:
Lady Gaga a postat un mesaj pe Twitter cu care și-a uimit fanii

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people